Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Päiväkirurgia Lasten leikkaus- ja anestesiaosasto

Tule mukaan intensiivialueen huipputiimiin, jossa hoidetaan neonatologian, tehohoidon ja perioperatiivisen hoidon lapsipotilaita.

Haemme sairaanhoitajia määräaikaiseen sijaisuuteen lasten päiväkirurgiseen yksikköön. Monialainen osaaminen katsotaan eduksi. Aloitus hammaspotilaiden hoidossa (sisältäen anestesiahoidon, heräämö- ja kotiuttamishoitotyön). Tehtävä on aluksi 31.12.21 asti, mahdollisuus työsuhteen jatkumiselle varmistuu myöhemmin.

Uuden lastensairaalan Leikkaus- ja anestesiaosastolla hoidetaan eri erikoisalojen potilaita vastasyntyneistä nuoriin aikuisiin. Osastollamme on valtakunnallinen vastuu lasten avosydän- ja elinsiirtokirurgiasta. Olemme jatkuvassa päivystysvalmiudessa. Päiväkirurginen hoitotyö ja Leiko-yksikkö ovat osa toimintaamme. Edellytämme sitoutumista magneettisairaalan ideologian mukaiseen toimintaan.

Aikaisempi työkokemus lasten hoitotyöstä katsotaan hakijalle eduksi.

Uusi lastensairaala luo upeat puitteet lasten perioperatiivisen hoitotyön kehittämiseen. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja sekä halua ja innostuneisuutta kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme hyvän henkilökohtaisen perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. Tervetuloa osaksi innovatiivista ja kehittyvää työyhteisöämme.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote. 

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Heli Järvelä, puh. 050 427 0306.
Ylihoitaja Outi Simonen, puh. 050 428 4712.

Sairaanhoitaja Päiväkirurgia Lasten leikkaus- ja anestesiaosasto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 23.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus