Skip to main content

Sairaanhoitaja Päiväkirurgia Lasten leikkaus- ja anestesiaosasto

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen lasten päiväkirurgiseen yksikköön, jossa monialainen osaaminen katsotaan eduksi. Aluksi henkilö perehtyy omaan vahvuusalueeseensa (anestesia- tai leikkaushoitaja) ja myöhemmin osaamista laajennetaan myös toiseen vahvuusalueeseen sekä mahdollisesti vastaanotto/kotiutus alueeseen päiväkirurgiassa. Määräaikaisuus on aluksi 28.2.22 asti, mahdollisuus jatkoon selviää myöhemmin.

Uuden lastensairaalan Leikkaus- ja anestesiaosastolla hoidetaan eri erikoisalojen potilaita vastasyntyneistä nuoriin aikuisiin. Osastollamme on valtakunnallinen vastuu lasten avosydän- ja elinsiirtokirurgiasta. Olemme jatkuvassa päivystysvalmiudessa. Päiväkirurginen hoitotyö ja Leiko-yksikkö ovat osa toimintaamme. Edellytämme sitoutumista magneettisairaalan ideologian mukaiseen toimintaan.

Aikaisempi työkokemus perioperatiivisesta hoitotyöstä katsotaan hakijalle eduksi.

Uusi lastensairaala luo upeat puitteet lasten perioperatiivisen hoitotyön kehittämiseen. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja sekä halua ja innostuneisuutta kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme hyvän henkilökohtaisen perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. Tervetuloa osaksi innovatiivista ja kehittyvää työyhteisöämme.

Haku päättyy 5.10.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Heli Järvelä, puh. 050 4270306.
Ylihoitaja Outi Simonen, puh. 050 4284712.
 

Sairaanhoitaja Päiväkirurgia Lasten leikkaus- ja anestesiaosasto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus