Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Päivystys ja valvonta

Moi,

Taidat olla kiinnostunut nopeasti muuttuvista tilanteista ja mahdollisuudesta tehdä aidosti merkityksellistä työtä hyvässä porukassa! Hyvä juttu, sillä meillä saattaa olla jotain juuri sinulle sopivaa.

HUS Porvoon sairaalan päivystysalueella hoidamme akuutisti sairastuneita, kiireellistä hoitoa vaativia potilaita sekä meidän päivystyksessä, että tehostetussa valvonnassa. Meillä on nyt auki kaksi (2) SAIRAANHOITAJAN vakituista toimea 18.10.2021 alkaen. Jos et pääse aloittamaan vielä ko. päivänä, löydämme varmasti yhdessä sinulle sopivan aloituspäivän.

Ensisijaisesti etsimme nyt osaajia valvontaan, mutta haluamme tarjota jatkossa mahdollisuuden työnkiertoon myös päivystyksessä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työ on kolmivuorotyötä.

Valvonnassa työnkuvasi on taatusti monipuolinen; meillä on viisi potilaspaikkaa ja hoidamme aikuispotilaita eri erikoisaloilta. Takaamme, että jokainen päiväsi on erilainen ja opit aina jotain uutta.

Pienen sairaalan hengen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi meillä on tarjota sinulle:

-Hyvin suunniteltu perehdytys jota tukee sairaalan opetushoitaja
-Yhteen hiileen puhaltava työyhteisö ja tiiminvetäjän ja työkavereiden täysi tuki
-Säännölliset simulaatio- ja elvytyskoulutukset
-Mahdollisuus hakeutua täydennyskoulutukseen
-Tiivis yhteistyö lääkäreiden ja muiden hoitoa tukevien ammattiryhmien kanssa
-Työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista tukeva yhteisöllinen työvuorosuunnittelu
-Ilmainen pysäköinti, mahdollisuus työsuhdeasuntoon, kuntosali työpaikkasi alakerrassa
-Tuettu työpaikkaruokailu, työsuhdematkaliput
-HUSin omat lomahuoneistot ja urheiluseurat
-Kattavia alennuksia eri alojen liikkeisiin

Toivomme, että sinulla on kokemusta akuuttihoitotyöstä, mutta olemme tarvittaessa myös valmiita tukemaan kasvuasi akuuttihoitajaksi. Tärkeintä tehtävissä menestymisen kannalta on oma motivaatiosi.

Tule meille hyvän työn tekijäksi. Lähetä hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 11.10.2021! 

Mikäli et koe tätä tehtävää omaksesi, voit silti olla meihin yhteydessä rekrytointi_porvoo@hus.fi. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia – päivystysalueen lisäksi myös sairaalan muissa yksiköissä.

HUS Porvoon sairaala on monipuolinen 24/7 päivystävä lähisairaala. Meillä voit työskennellä mm. sisätautisella tai kirurgisella vuodeosastolla, päivystyksessä, tehostetussa valvonnassa, eri erikoisalojen poliklinikoilla ja toimenpideyksiköissä tai alueellisessa kotisairaalassa. Tutustu toimintaamme: Tervetuloa Porvoon sairaalan sykkeeseen! - YouTube

Sairaalamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä – niin Porvoon keskustasta kuin pääkaupunkiseudultakin. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka –hankkeessa

Porvoo on idyllinen ja kaunis kaksikielinen kaupunki, jossa luonto alkaa jo kotiovelta. Porvoossa on laadukkaita palveluita, viihdettä, kulttuuria ja hyvät liikuntamahdollisuudet.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ole yhteydessä, annamme mielellämme lisätietoja:
Osastonhoitaja Timo Halme, p. 050 4284 159
Rekrytoija Satu Ahonen, p. 040 5168 014  

Sairaanhoitaja Päivystys ja valvonta

HUS
Porvoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus