Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja polikliininen näytteenotto

Oletko preanalytiikan ammattilainen? Haluatko syventää ammatillista osaamistasi osastonäytteenotossa?

Haemme HUS Diagnostiikkakeskukseen Naistenklinikan laboratorion osasto- ja polikliiniseen näytteenottoon sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Naistenklinikan laboratorion osasto- ja polikliinisessa näytteenotossa työskennellään moniammatillisessa tiimissä ja työntekijät osallistuvat aktiivisesti myös toiminnan kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu verinäytteenotto Naistenklinikan sairaalan vuodeosastoilla ja poliklinikalla sekä kiinnostuksen mukaan erikoiskemian laboratorion lajittelun työtehtävät.

Työ edellyttää hyvää paineensietokykyä, asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta, organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, kehittämismyönteisyyttä sekä rohkeutta ottaa vastaan uusia haasteita. Tarjoamme mukavat ja osaavat työkaverit, mielenkiintoiset ja vastuulliset tehtävät, hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä mahdollisuuden olla mukana työyksikön päivittäisen toiminnan kehittämisessä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa työkaveriksemme onnellisten ihmisten joukkoon. Haku päättyy 25.10.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Sari Martio, puh. 050 427 1456.

Sairaanhoitaja polikliininen näytteenotto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja