Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja, Postipuun vastaanottokoti

Haemme sairaanhoitajaa Postipuun vastaanottokotiin.

Haluatko olla mukana toteuttamassa vaikuttavaa ja laadukasta lastensuojelua? Haluamme löytää sinut, lastensuojelutyöstä kiinnostuneen ammattilaisen mukaan joukkoomme!

Postipuun vastaanottokoti on 14 paikkainen lastensuojelun tukea tarvitsevien espoolaisten lasten ja nuorten vastaanotto- ja arviointiyksikkö. Vastaanottokoti jakautuu kahteen seitsemän paikan osastoon. Postipuun vastaanottokoti on osa Espoon lastensuojelun vastaanottopalveluita, joihin kuuluu lisäksi Poijupuiston vastaanottokodin kaksi osastoa sekä vastaanottoperhetoiminta.

Postipuun vastaanottokoti sijaitsee Leppävaarassa vastavalmistuneessa, tarkoitukseen suunnitellussa rakennuksessa.

Lasten ja nuorten sijoitukset vastaanottokotiin ovat lyhytaikaisia. Sijoituksen ensisijaisena tavoitteena on turvata lapsen hyvinvointi ja arvioida lapsen sekä perheen kokonaistilannetta. Työskentely on perheen tilanteen arviointia ja tukemista sekä lapsen ja perheenjäsenten näkemysten selvittelyä. Arviointijaksosta laaditaan yhteenveto, josta ilmenee mahdolliset suositukset tuen tarpeesta jatkossa.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu osastoille sijoitettujen lasten ja nuorten lääkehoidon vastuu, ohjaajien lääkehoitokoulutusten koordinointi ja yksikön lääkehoitosuunnitelman mukaisen toiminnan toteutuminen sekä suora asiakastyö ja verkostoyhteistyö yhdessä ohjaajien kanssa.

Etsimme joukkoomme innostunutta ammattilaista, joka uskoo positiivisen vuorovaikutuksen voimaan!

Työpaikan nimi: Postipuun vastaanottokoti

Työaika: Jaksotyö, 38 h 45 min/vko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään asiakasta kunnioittavaa työasennetta, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, dokumentointiosaamista, positiivista ja vuorovaikutuksellista työotetta. Lisäksi edellytämme paineensietokykyä, kykyä itsenäiseen vastuunkantoon ja tiimityöhön.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, arviointiosaamista, kriisityön osaamista ja kielitaitoa sekä ajokorttia ja ajotaitoa.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn, jonka toteuttamiseen ja kehittämiseen pääset vaikuttamaan. Työn tukena on molempien osastojen tiimit ja esihenkilöt sekä muiden lastensuojeluyksiköiden sairaanhoitajat. Käytössäsi on myös Espoon henkilöstöedut sekä säännöllinen työnohjaus.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Jussi Siponen, 040 6394938
Työpaikan osoite: Armas Launiksen Katu 10, 02650 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk
Työ alkaa: 2.2.2022 - 12.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 21.01.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1796-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 10.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11150296

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti