Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Psykiatria

Haemme sairaanhoitajaa opintovapaan sijaisuuteen ajalle 1.9.2021 – 31.7.2023 HUS Psykiatrian Neuromodulaatiokeskuksen Peijaksen neuromodulaatioyksikköön.

Neuromodulaatiokeskus koostuu neljästä neuromodulaatioyksiköistä, joista kaksi sijaitsee Helsingissä (Psykiatriakeskus ja Auroran sairaala), yksi Peijaksen sairaalassa ja yksi Jorvin sairaalassa.

Neuromodulaatioyksiköissä toteutetaan sekä sairaalahoidossa olevien että polikliinisesti käyvien masentuneiden potilaiden ECT-, rTMS- ja ketamiinihoitoja.
Toimintaan ja työn sisältöön järjestetään työpaikkakoulutusta ns. tehtävänsiirtokoulutuksena (ECT-hoitojen toteutus). HUS:n IV-lupa tarvitaan työssä. Työ on päivätyötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista ja kehittävää työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja oman työn organisointiin. Arvostamme aikaisempaa psykiatrisen hoitotyön ja neuromodulaatiohoitojen työkokemusta.

Aloituspäivä: 1.9.2021 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

osastonhoitaja Jaana Kurki p.050-4286194

ylihoitaja Jenni Mäntynen, jenni.mantynen@hus.fi
 

Sairaanhoitaja Psykiatria

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 30.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus