Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Psykiatria

Kiinnostaako Sinua monipuolinen ja vaihteleva työ? Haluaisitko olla osa modernia psykiatrista avohoitoa?  Haluaisitko oppia uutta ja tuoda mukanasi uutta?

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen HUS Psykiatrian Länsi-Uudenmaan linjalle Lohjan psykiatrian avohoitoon 31.1.22 saakka. Kyseessä on päivätyö.

Sairaanhoitajan työhösi sisältyy potilaiden hoitosuunnitelman mukaisia arviointi- ja tutkimuskäyntejä, yksilö- ja perhekäyntejä sekä verkostotapaamisia. Noin puolet työajastasi työskentelet lähetehoitajana.

Toivomme Sinulla olevan hyvän ammattitaidon lisäksi psykiatrian ammatillista työkokemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta työskennellä moniammatillisessa työryhmässä. Eduksi katsomme psykiatrian näyttöön perustuvien menetelmien hallitsemisen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi suuren työnantajan hyvät koulutus-, työnohjaus- ja kehittymismahdollisuudet.

Tule mukaan innovatiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Sairaanhoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Guni Lindroth, p. 050 441 2203

 

Sairaanhoitaja Psykiatria

HUS
Lohja
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 10.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus