Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Psykiatria

Kiinnostaako Sinua monipuolinen ja vaihteleva työ yleispsykiatrisella akuuttiosastolla, sekä mahdollisuus kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi mukavassa työyhteisössä?

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen HUS Maku Psykiatrian tulosyksikön Länsi-Uudenmaan linjan ruotsinkieliselle osastolle 8. Helsingissä Psykiatriakeskuksessa sijaitseva osasto on 12-paikkainen suljettu tutkimus- ja hoito-osasto, joka tarjoaa hoitoa koko HUS-alueen ruotsinkielisille potilaille. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa ruotsin- ja suomen kielen taitoa. Työ on kolmivuorotyötä. Työ alkaa 7.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme Sinulta kiinnostusta psykiatrista hoitotyötä kohtaan sekä aktiivista ja kehittävää potilaslähtöistä työotetta. Aikaisempi psykiatrian ammatillinen työkokemus katsotaan eduksi. Tärkeänä pidämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi suuren työnantajan koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä henkilöstöedut. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla. 

Saat aloittaessasi hyvän perehdytyksen ja sen jälkeenkin kollegasi auttavat ja neuvovat sinua mielellään.

Haastattelut järjestetään 1. ja 2.11. klo 12-14 tai sopimuksen mukaan.

Tule mukaan innovatiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Hakuaika päättyy 25.10.2021

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kielitaitoluokka IIA/II

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

osastonhoitaja Minna Hietala-Salokannel p. 040 355 2158 (20.10. asti)
apulaisosastonhoitaja Irina Lehmann p. 050 427 9190
ylihoitaja Marja Leena Leppänen p. 050 586 7162  

Sairaanhoitaja Psykiatria

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus