Skip to main content

Sairaanhoitaja Psykiatria

Sairaanhoitaja, tule töihin Kellokosken sairaalaan! Nimestä jo ehkä tunnistat - meillä on pitkät perinteet. Vietämme juhlavuotta, sillä Kellokosken sairaalan oikeuspsykiatrinen toiminta täyttää 20 vuotta.

Haemme kolmea (3) sairaanhoitajaa HUS maakunnalliset kliiniset palvelut tulosalueelle oikeuspsykiatrian osastolle P30, Kellokosken sairaalaan Ohkolan kiinteistöön. Osasto P30 on suljettu 30-paikkainen oikeuspsykiatrinen kuntoutusosasto HUS-alueen potilaille. Osastolla tehdään mielentilatutkimuksia.

Osaston yhteyteen kuuluu 10-paikkainen Kalliomaan asumisvalmennusyksikkö, jonka hoitovastuu osastolla on iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Lisäksi osasto tekee kiinteää yhteistyötä oikeuspsykiatrian poliklinikan kanssa.

Sairaanhoitajan työ on kolmivuorotyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Työ on aktiivista ja pitkäjänteistä hoitosuhdetyöskentelyä. Hakijalta toivomme hyvän psykiatrisen kuntouttavan hoitotyön osaamisen lisäksi päihdetyön ja perhetyön osaamista sekä kokemusta tai kiinnostusta erilaisten potilasryhmien ohjaamiseen, esim. päihderyhmä, psykoedukaatioryhmä.

Arvostamme hyvien hoitosuhde- ja yhteistyötaitojen lisäksi itsenäistä ja innostunutta työotetta ja oman työn kehittämismyönteisyyttä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, monipuolisen työnkuvan, osaavat ja motivoituneet työkaverit ja hyvän sisäisen erikoisalakohtaisen koulutustarjonnan. Osasto on mukana koko yksikön yhteisöllisessä toimintalähtöisessä työvuorosuunnittelussa, joten saat itse vaikuttaa työvuorojesi suunnitteluun. Tarpeen mukaan työvuoroja tehdään myös muilla linjan Ohkolan kiinteistön osastoilla. Nyt on hyvä tilaisuus tutustua mielenkiintoiseen oikeuspsykiatriaan ja kehittyä alan osaajaksi!

Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 26.10.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

osastonhoitaja Lea Koskela-Uotila, puh. 050 427 8951  

 

Sairaanhoitaja Psykiatria

HUS
04500 Savikulma
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 12.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus