Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Psykiatria

HUS Geropsykiatrian vuodeosastolle P1 haetaan sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen. Osastolla hoidetaan iäkkäitä mielenterveyshäiriötä sairastavia potilaita. Erityisiä hoidettavia potilasryhmiä ovat muistihäiriöpotilaat, joilla on erityisosaamista vaativia liitännäisoireita, sekä potilaita, joiden hoito vaatii erotusdiagnostista selvittelyä. Osastolla on tällä hetkellä 12-potilaspaikkaa ja osasto on mukana etäosasto-projektissa.

Perusajatuksemme P1-osastolla on potilaslähtöinen hoitotyö, jossa keskiössä on positiivinen ja lempeä suhtautuminen iäkkäisiin potilaisiin. Hoitajilta toivomme kehitysmyönteistä työasennetta, halua kohdata ikääntyvä potilas ja hänen läheisensä yhdenvertaisesti.

Geropsykiatrian vuodeosastoilla on mukava ja innostunut työilmapiiri, joka näkyy vuosittaisessa HUS työolobarometrissä. Olemme ylpeitä työstämme ja työyksiköistämme! Pyrkimyksenämme on sovittaa hoitajien sujuva työ- ja perhe/yksityiselämä yhteen, autonomisen työvuorosuunnittelun ja työaikajouston avulla.

Tervetuloa yliopistosairaalaan, jossa pääset työskentelemään mielenkiintoisessa, moniammatillisessa ja osaavassa työryhmässä! Voit olla vastavalmistunut sairaanhoitaja, tai jo kokeneempi – sinua tarvitaan!

Työ on kolmivuorotyötä. Työ alkaa 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Soita, niin keromme mielellämme lisää!

Osastonhoitaja Leena Oila, puh 050 428 7942
Ylihoitaja Camilla Ekegren, Gero, - Neuro-, ja Riippuvuuspsykiatrian linja, puh 050 4270051.