Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Silmätaudit Okuloplastia

Haemme kahta innostunutta, motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta sairaanhoitajaa sijaisuuteen Silmätautien okuloplastian sekä sarveiskalvo- ja etuosakirurgian yhdistyneeseen yksikköön.

Okuloplastialla hoidetaan erilaisia vaativia silmäluomen, silmäkuopan ja kyynelteiden sairauksia. Sarveiskalvo- ja etuosakirurgialla hoidetaan erityisosaamista vaativia sarveiskalvosairauksia sekä etuosakirurgisia potilaita. Suurimpia potilasryhmiä ovat sarveiskalvosiirtoa vaativat potilaat, infektio- ja traumapotilaat sekä sarveiskalvon perinnöllisistä sairauksista kärsivät potilaat. Työhön kuuluu vastaanotto- sekä pientoimenpidetoimintaa. Työ on päivätyötä. 

Tehtävään luetaan eduksi kirurgisen (esim. akuuttiin, sisätauti-kirurgisen) hoitotyön erikoistuminen/ suuntautuminen/syventäminen sekä kokemus silmätaudeista. Eduksi katsotaan myös työkokemus polikliinisesta hoitotyöstä.

 Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa, monipuolista osaamista ja myönteistä asennetta hoitotyön ja työyhteisön kehittämiseksi. Ammattitaitoa on asenteen ja osaamisen lisäksi halu kehittyä omassa ammatissa ja valmiudet kehittää hoitotyötä.

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Lisätietoja:

Osastonhoitaja Krista Harri, p. 050 409 1322

 

Sairaanhoitaja Silmätaudit Okuloplastia

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 26.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus