Skip to main content

Sairaanhoitaja Silmätaudit Okuloplastia

Haemme kahta innostunutta, motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Silmätautien Okuloplastian sekä Sarveiskalvo- ja etuosakirurgian yhdistyneeseen yksikköön.

Kuulostavatko yksikköjen nimet siltä, että täällä harjoitetaan vähintään ydinfysiikkaa? Ei hätää – sitä tämä ei ole.

Okuloplastialla hoidetaan erilaisia vaativia silmäluomen, silmäkuopan ja kyynelteiden sairauksia, ja sarveiskalvo- ja etuosakirurgialla hoidetaan erityisosaamista vaativia sarveiskalvosairauksia sekä etuosakirurgisia potilaita. Suurimpia potilasryhmiä ovat sarveiskalvosiirtoa vaativat potilaat, infektio- ja traumapotilaat sekä sarveiskalvon perinnöllisistä sairauksista kärsivät potilaat. Työhön kuuluu vastaanotto- sekä pientoimenpidetoimintaa. Meillä hoitaja suorittaa myös paljon erilaisia tutkimuksia, joten toivottavaa olisi, että tulet hyvin toimen erilaisten laitteiden kanssa. Lisäksi yhteydessämme toimii Silmäpankki, johon onkin tovin kuluttua vastuuhoitajan paikka avoinna. Ihan vinkiksi vaan.

Fyysisesti sijaitsemme Meilahden kampuksella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työ meillä on päivätyötä höystettynä satunnaisella varallaololla. Työyhteisönä olemme moniammatillinen ja kehittymis- ja kehittämismyönteinen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa, mutta olemme sitä mieltä, että asenne tekee ammattilaisen. Vaikkakin tehtävään luetaan eduksi kirurgisen (esim. akuuttiin, sisätauti-kirurgisen) hoitotyön erikoistuminen/ suuntautuminen/syventäminen sekä kokemus silmätaudeista sekä työkokemus polikliinisesta hoitotyöstä, olemme valmiita panostamaan perehdytykseesi, vaikkei Sinulta näitä löytyisikään. Toivomme Sinulta intoa oppia uutta ja sitoutua meihin pitkäaikaisesti.

Mikäli siis sanot meille tahdon, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Me odotamme Sinua.  

Haku päättyy 28.10.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

osastonhoitaja Krista Harri, p. 050 409 1322

Sairaanhoitaja Silmätaudit Okuloplastia

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 14.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus