Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Silmätautien lastenyksikkö

Sairaanhoitaja, sykkiikö sydämesi potilaiden asioiden järjestämiselle? Kiinnostaisiko sinua työskennellä hoitotyön asiantuntijana hyvässä moniammatillisessa työyhteisössä?

Innostuitko? Hyvä! Saatat olla etsimämme sairaanhoitaja määräaikaiseen työsuhteeseen HUS Silmätautien Lastenyksikköön. Sairaanhoitajan työnkuva Lastenyksikössä on pääsääntöisesti polikliinistä potilastyötä eri ikäisten lasten ja heidän läheistensä parissa, mutta yksikössä hoidetaan myös päiväkirurgisia lapsipotilaita. Saat meiltä monipuolisen, kattavan perehdytyksen vauhdikkaassa tiimissä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yksikön toimintaa. Yksikkömme on auki arkisin.

Iloinen asenne työhön, kyky hallita nopeasti muuttuvia tilanteita ja keskeneräisyyden sieto ovat tarpeellisia taitoja ja lisäävät omaa työhyvinvointiasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja sijaisuus täytetään heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa joukkoomme!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Lisätietoja

osastonhoitaja Nina Stolt, p. 050 427 2674

apulaisosastonhoitaja Irina Hämäläinen, p. 040 191 3228

Sairaanhoitaja Silmätautien lastenyksikkö

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 24.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus