Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Sisätaudit

Haemme sairaanhoitajaa Peijaksen sairaalan sisätautiosastolle S2.

Hakijalta toivomme innostunutta asennetta uuden oppimiseen sekä hyviä tiimityötaitoja. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä moniammatillisessa työyhteisössä. Saat meillä osaamisesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen.

Vuodeosasto S2 on päivystystä tukeva 31 sairaansijan osasto, joka ottaa potilaita vastaan 24/7. Potilaat tulevat yli 80%:sti päivystyksestä ja keskimääräinen hoitoaika on 4 - 5 vuorokautta. Osastolla hoidetaan monipuolisia sisätautipotilaita, osastolla on lisäksi hematologisia potilaita. Osastolla on jokaisessa vuorossa nimetty työpari, kenen kanssa työskennellään yhdessä. ”Osastolla on useiden erikoisalojen potilaita, joten voi oppia hyvin laaja-alaisesti erilaisista sairauksista ja hoidosta” ”Kaikkea ei tarvitse tietää, eikä osata, osaston kokeneet hoitajat jakavat tietoaan ja osaamistaan muille” ”Toisia autetaan ja neuvotaan”

Vakituisen toimen lisäksi tarjoamme mahdollisuutta eripituisiin sijaisuuksiin, mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

oh Suvi-Päivikki Vuoksenranta puh. 050 427 9498 tai johtava ylihoitaja Eija Rissanen puh. 050 427 2652
 

 

Sairaanhoitaja Sisätaudit

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 17.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus