Skip to main content

Sairaanhoitaja Sisätaudit

Oletko kiinnostunut akuutista sisätautipotilaan hoitotyöstä? Jos vastasit kyllä, saatat olla sairaanhoitaja, jonka haluamme kehittyvään tiimiimme!

Haemme työstään innostunutta sairaanhoitajaa sijaisuuteen 15.8.2021-31.12.2021 päivystystä tukevalle sisätautiosastolle 5. Työ on monipuolista ja moniammatillista akuutisti sairastuneen sisätautipotilaan hoitotyötä. Sairaanhoitajana pääset toteuttamaan laajasti mm erilaisten sydän- ja keuhkosairauksien ja infektiotautien hoitoa. Osastolla on 18 paikkaa ja potilaiden keskimääräinen hoitoaika on n. 3-5 vrk. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat kohtaaminen, yhdenvertaisuus ja edelläkävijyys.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle loistavat työkaverit, ergonomisen työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin perehdytyksesi tueksi. Meillä pääset kehittymään laaja-alaisesti, sillä tuemme hoitohenkilöstön ammatillista kehittymistä erilaisilla koulutuksilla ja ammattiuramallin (AURA) kautta.

Jokavuotisessa työolobarometrikyselyssä työntekijämme kokivat työyksikön ilmapiiriin ja moniammatillisen yhteistyön keskimääräistä paremmaksi. Voimme olla ylpeitä, että meillä ei koeta lainkaan työpaikkahäirintää.

Meillä työtä tehdään tiiminä ja meille tiimityö merkitsee kivaa yhdessä tekemistä potilaan parhaaksi. Olemme täällä Malmin sairaalassa toteuttaneet yhdessä työntekijöiden kanssa palkitun K.I.V.A-duuni projektin, joka ohjaa meitä tiimityössä.

Olemme myös kiinnostuneita työntekijämme työhyvinvoinnista ja meillä toteutetaan mm. toimintalähtöistä yhteisöllistä työvuorosuunnittelua työntekijöiden työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen tukena.

Käy tutustumassa meihin ja Johannan uratarinaan hus.fi-verkkosivuilta: https://www.hus.fi/ajankohtaista/tyo-sisataudeilla-antaa-sairaanhoitajalle-laajan-osaamisen

Tervetuloa töihin Malmin sisätautiosastoille!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vs. osastonhoitaja Kaisa Haverinen puh. 040 334 0384.

Sairaanhoitaja Sisätaudit

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 24.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus