Skip to main content

Sairaanhoitaja

Etsimme innostunutta ja positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa Suursuon sairaalan akuutille geriatriselle vuodeosastolle 1.11.2021-31.7.2022 väliseksi ajaksi. Sijaisuus tulee mahdollisesti jatkumaan ja sijaisuuden voi sovittaessa aloittaa myöhemmin. Hakemuksissa huomioidaan myös opiskelijat.

Osastomme on 25-paikkainen akuutti kuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan potilaita, jotka tulevat osastolle jatkohoitoon HUS:in päivystyksistä ja sairaaloista. Osaston toiminta- ajatuksena on tarjota laadukasta hoitoa ja kuntoutusta Helsingin kaupungin asiakkaille. Tavoitteemme on kuntouttaa potilaat mahdollisimman nopeasti takaisin omaan kotiin.

Tarjoamme sinulle innostuneet työkaverit ja mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, joka antaa mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi ja käden taitoja, mm. haavahoidossa, erilaisissa toimenpiteissä ja potilaan lääkehoidon toteutuksessa.

Sairaanhoitajan työ osastolla on 3-vuorotyötä ja työaikasuunnittelu toimii joustavasti terveet työajat-suositusten mukaisesti. Sairaalassa oppimisen tukena ovat opetushoitaja ja perehdytyshoitaja, jotka auttavat sinua kehittämään osaamistasi työkavereiden lisäksi. Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa LOVE- lääkehoitolupaa, voit alkaa suorittaa sitä osastolla.

Lisäksi suurena työnantajana Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ja rakentaa omaa osaamista. Toteutamme mielellämme tehtäväkiertoa osaamisen lisäämisessä.

Suuren työnantajan etuna ovat muun muassa työmatkasetelit ja alennukset esimerkiksi liikuntapalveluihin. Helsingin kaupungilla sinulla on mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi työkaveriksemme ja mukaan kehittämään osastomme toimintaa.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Yhteystiedot: osastonhoitaja Sirke Bergman puh. 09 310 69478
Työpaikan osoite: Suursuonlaita 3B, 00630 HELSINKI
Palkkaus: 2658,42 e/kk
Työ alkaa: 1.11.2021-31.7.2022
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 29.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-03-1654-21
Ilmoitus jätetty: 14.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11006475

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sairaanhoitaja

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus