Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Sydän- ja keuhkokeskuksen poliklinikka

Haluaisitko työskennellä Sydän- ja keuhkokeskuksen poliklinikalla sydänsairauksien asiantuntijana?

Haemme Meilahden tornisairaalaan Sydän- ja keuhkokeskuksen poliklinikalle sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan aloitus aikaisemmin sijaisuutena. Tehtävään valittu tulee työskentelemään tornisairaalan Sydän- ja keuhkokeskuksen poliklinikalla ja Postitalon sydänpoliklinikalla.

Poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan potilaita, jotka tarvitsevat vaativaa kardiologista, sydänkirurgista tai rintaelinkirurgista tutkimusta tai hoitoa. Lisäksi poliklinikalla hoidetaan sydän-, keuhko- ja ruokatorvikirurgian jononhallintaan liittyviä tehtäviä. Poliklinikan vastaanottokäynnillä potilas tapaa lääkärin lisäksi sairauden hoitoon perehtyneen sairaanhoitajan ja saa yksilöllisen ohjauksen.

Haemme moniammatilliseen tiimiimme sairaanhoitajia kardiologisten potilaiden hoidon ja ohjauksen tehtäviin. Tehtävä vaatii sekä tiimityön taitoja että itsenäistä työotetta. Tiimimme tavoitteena on potilaiden yksilöllinen ja laadukas hoito.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta. Arvostamme aiempaa kokemusta sydänpotilaiden hoidon parissa. Toimeen valittu sitoutuu päivittäisen resursoinnin malliin.

Haku päättyy 18.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

osastonhoitaja Anne Pitkälä, p. 050 427 1432

Sairaanhoitaja Sydän- ja keuhkokeskuksen poliklinikka

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus