Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Sydänkirurgia

Haluaisitko työskennellä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa työpaikassa? Entä sitoutua HUSin arvoihin kohtaaminen, edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus? Tule tekemään merkityksellistä työtä Sydänkirurgian osastolle M10 – joka päivä, jokaiselle potilaalle, yhä parempaa hoitoa.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan Meilahden tornisairaalaan sydänkirurgian osastolle Sydän- ja keuhkokeskukseen.

Osastolla M10 on 30 potilaspaikkaa. Osastolla hoidetaan sydänleikattuja potilaita ohitusleikkauksen ja läpänkorjauksen jälkeen sekä sydän- ja keuhkosiirtopotilaita. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta kyseisten potilaiden hoitamisesta, hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, yhteistyötaitoja, muutosmyönteisyyttä ja kehittämisintoa.

Toimeen valitulta edellytetään sitoutumista päivittäisen resursoinnin malliin.

Tervetuloa mukaan tiimiimme!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot:

osastonhoitaja Eeva Härkönen, p. 050 427 0067

Sairaanhoitaja Sydänkirurgia

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 24.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus