Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Tulehduskeskus

Kiinnostaisiko sinua atopiaa ja psoriasista sairastavien potilaiden hoitotyö? 

Tule hyvän työn tekijäksi HUSin Iho- ja allergiasairaalan avohoitokeskukseen. Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen tehtävään 6.9.2021 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Hyvä elämä vaatii välillä erikoisosaamista ja huipputason hoitoa, joka Iho- ja allergiasairaalan syntyy monien eri alojen ammattilaisten yhteistyöstä. Ihotautien avohoitokeskus on polikliininen yksikkö, johon on keskitetty vaikeampien atopia- ja psoriaasipotilaiden hoito ja ohjaus sekä sisäisten ja biologisten lääkehoitojen aloitus, ohjaus ja seuranta. Ihotautien avohoitokeskuksessa annetaan UV-valohoitoa, lymfoomapotilaille ECP-hoitoa sekä tehdään UV-valotestejä. Yksikössä toimii kolmen ihotautilääkärin vastaanotto.

Työ on päivätyötä ja yksikkö on avoinna arkisin klo 7.30-17.00.

Arvostamme hoitotyön osaajaa, joka on valmis kehittymään työssään, omaa hyvät tiimityötaidot, on joustava ja kiinnostunut ihotautipotilaiden hyvästä hoidosta.

Tarjoamme hyvän perehtymisen huippuammattilaisten tiimissä ja ison organisaation edut.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Lisätietoja

Osastonhoitaja Pirjo Ulkuniemi p. 050 428 6457.

Sairaanhoitaja Tulehduskeskus

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 28.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus