Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Tulehduskeskus

Haemme sairaanhoitajaa sisäiseksi sijaiseksi vakinaiseen toimeen 1.9.2021 alkaen Iho- ja allergiasairaalan allergiapoliklinikalle, allergiapäiväosastolle ja lastenyksikköön.

Allergiapoliklinikka ja allergiapäiväosasto muodostavat yhteisen kokonaisuuden, jossa tutkitaan ja hoidetaan polikliinisesti aikuisten keuhkosairauksia, ihotauteja, korva-, nenä- ja kurkkutauteja sekä silmätauteja niiltä osin, kun ne liittyvät allergisiin ongelmiin. Lastenyksikössä tutkitaan lasten ja nuorten allergologisia keuhkosairauksia, ihotauteja sekä ruoka- ja lääkeaineallergioita.

Sisäisenä sijaisena toimit yksiköiden välillä tarpeen mukaan. Sissin työnkuva on vaihtuva ja monipuolinen. Odotammekin sinulta kykyä sopeutumaan päivittäisiinkin muutoksiin työnkuvassasi. Sairaanhoitaja toimii sekä itsenäisesti että lääkärin työparina ja avustaa lääkäreitä pientoimenpiteissä. Sisäisen sijaisen työtehtäviin kuuluu kaikissa kolmessa yksikössä potilaiden hoidon jatkuvuuden turvaaminen ja potilasohjaus. Tämän lisäksi yksiköissämme toteutetaan vaikeutuneen astman hoitoa ja potilaan voinnin seurantaa, siedätyshoitoja sekä lääke- ja ruoka-ainealtistuksia. Työyksiköissä pääset syventämään taitojasi allergologian osa-alueilla sekä aikuisten ja lasten osalta.

Odotamme hyviä tiimityötaitoja, muutosvalmiutta ja motivaatiota oman osaamisen kehittämiseen. Työ on monipuolinen päivätyö ja henkilökuntamme on motivoitunutta perehdyttämään. Yksikössämme hyödynnetään toiminnan leanausta työn kehittämisessä ja olemme sitoutuneet virtuaalipalvelujen edistämiseen.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun 2.9. mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja: Osastonhoitaja Pauliina Kallio, p. 050 427 2564 ja osastonhoitaja Pia Ralli p. 050 427 2563.

 

Sairaanhoitaja Tulehduskeskus

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus