Skip to main content

Sairaanhoitaja Tulehduskeskus Ihotautien vuodeosasto

Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen ja vaihteleva työ osaavassa ja mukavassa työyhteisössä Ihotautien vuodeosastolla?

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen, aloitus 7.2.2022 alkaen tai aloitus voi olla myös sopimuksen mukaan.

HUS Ihotautien vuodeosastolla hoidetaan vaativia ihosairauksia sekä haavapotilaita.

Ihotautien vuodeosastolla erikoissairaanhoitoa vaativien ihosairauksia sairastavien potilaiden ja haavapotilaiden hyvä hoito syntyy monien eri alojen ammattilaisten yhteistyönä. Potilaiden hoidon suunnittelussa ja jatkohoidon järjestämisessä tehdään yhteistyötä HUSin eri toimipisteiden sekä perusterveydenhuollon kanssa.

Osastolla on 15 vuodeosastopaikkaa sekä arkisin hoitajavastaanotto- ja päivätoimintaa.

Toivomme hakijalta tiimityötaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Kokemus ihotauti- ja haavapotilaiden hoidosta katsotaan eduksi, mutta voi olla myös juuri ammattiin valmistuva innokas oppija.

Työ on kolmivuorotyötä ja sen tukena meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jonka avulla sinun on mahdollista vaikuttaa työ- ja vapaa-ajan jakautumiseen.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja ison organisaation monipuoliset koulutusmahdollisuudet. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteydenotot

Osastonhoitaja Eva Gustavsson-Niemelä p. 050 427 2373

Ylihoitaja Taava Leppänen p. 040 353 0448

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.  

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. 

Hae ennen 28.01.2022 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Sairaanhoitaja Tulehduskeskus Ihotautien vuodeosasto

HUS
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus