Skip to main content

Sairaanhoitaja Tulehduskeskus poliklinikka

Sairaanhoitaja, Meilahden Kolmiosairaalan poliklinikka

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään 4.10.2021 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Poliklinikalla hoidetaan keuhko-, infektio- ja reumasairauksien sekä nefrologian potilaita. Poliklinikkamme on ajanvarauspoliklinikkana ja työ on päivätyötä. Tehtävän ensisijainen sijoittumispiste tulee olemaan Infektiosairauksien poliklinikalla.

Poliklinikalla työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, joka luo perustan potilaan hyvälle hoidolle. Sairaanhoitajat työskentelevät lääkärin työparina sekä itsenäisillä sairaanhoitajan vastaanotoilla. Sairaanhoitajan työ on poliklinikallamme vaihtelevaa ja tarjoaa mahdollisuuden oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Hoitotyön ydinalueita ovat potilaan hoidon jatkuvuuden turvaamien, potilaiden ohjaus ja neuvonta sekä rokotusten toteuttaminen.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää positiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja, kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa sekä sitoutumista oman osaamisen kehittämiseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta poliklinikkahoitotyöstä. Voit myös olla vasta urasi alussa oleva sairaanhoitaja, jolla on vahva halu kehittyä poliklinikkasairaanhoitajana.

Tarjoamme perehtymisellesi ammattitaitoisen tiimin tuen, mahdollisuuden kehittyä poliklinikka hoitotyön ammattilaiseksi uudistuneen perehdytysohjelmamme tuella sekä ison organisaation työsuhde-edut sekä koulutusmahdollisuudet.

Toimimme nykyaikaisissa työtiloissa erinomaisten liikenneyhteyksien päässä Helsingin Meilahden Kolmiosairaalassa.

Lämpimästi tervetuloa Tulehduskeskukseen! 

Haku päättyy 29.9.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Taru Tikkanen p. 050 427 9553
 

Sairaanhoitaja Tulehduskeskus poliklinikka

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus