Skip to main content

Sairaanhoitaja Varahenkilöstö

Haemme HUS Akuutin varahenkilöstöön ammattitaitoista ja työstään innostuneita sairaanhoitajia!

Haluamme kehittää päivystysten hoitohenkilöstön työhyvinvointia ja laajennamme varahenkilöstötoimintaa.

Henkilöä haetaan ensisijaisesti Jorviin, mutta täytyy myös olla valmius siirtyä tarvittaessa toisiin Akuutin yksiköihin.

Haemme Sinua, joustavasta ja vaihtelevasta työstä innostunutta sairaanhoitajaa HUS Akuutin varahenkilöstöön!

Varahenkilöstössä työskentelet päivystyspoliklinikoilla ja päivystys- ja valvontaosastoilla osastojen tarpeiden mukaan. Tehtävänäsi on huolehtia kiireellistä akuuttihoitoa vaativista aikuisista potilaista esim. sisätautien, kardiologian tai pientraumojen alueilla. Työ on nopea tempoista ja vaihtelevaa, jossa ei ole kahta samanlaista päivää.

Toivomme, että Sinulla on monipuolista hoitotyön osaamista, hyvää paineensietokykyä, kehittämisintoa ja erinomaisia yhteistyötaitoja toimiessasi moniammatillisen tiimin jäsenenä. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta akuuttihoitotyöstä ja potilaan tehostetusta tarkkailusta. Meillä erinomainen palveluasenne on potilas- ja asiakaskohtaamisen lähtökohta. HUSin työntekijänä odotamme sinulta täyttä sitoutumista HUSin ja HUS Akuutin arvoihin; kohtaaminen, edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen kaksivuorotyön, jossa on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, laaja-alainen perehdytys sekä ison HUS-konsernin tarjoamat edut.

Aloitus 20.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa tekemään parasta akuuttihoitotyötä kanssamme! Lähetä hakemus hakuajan loppuun 9.12.2021 mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Ulla Kohvakka, p. 050 5902062
Johtava ylihoitaja Veronica Renwall, p. 040 3347327 

Sairaanhoitaja Varahenkilöstö

HUS
Espoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus