Skip to main content

Sairaanhoitaja Vatsakeskuksen päivystysosasto

Kiinnostaisiko työskennellä erikoissairaanhoidon ytimessä kirurgisen päivystyspotilaan hoitotyössä Meilahden sairaalassa?

Haemme kirurgisen potilaan hoidosta innostunutta sairaanhoitajaa äitiysloman sijaiseksi ajalle 1.10.2021 – 3.7.2022.

Osastomme on 60-paikkainen kirurgian päivystysosasto, joka sijaitsee Tornisairaalan neljännessä ja viidennessä kerroksessa. Potilaat siirtyvät päivystysosastolle päivystyspoliklinikalta, leikkausosastolta ja teho-osastolta. Hoidamme vatsakirurgisia ja verisuonikirurgisia päivystyspotilaita.

Osastollamme työskentelee vain sairaanhoitajia, joilta edellytetään potilaan kokonaisvaltaista huolenpitoa kaikilla hoidon osa-alueilla.

Yhteistyö eri ammattiryhmien välillä on olennainen osa hoidon korkeaa laatua. Moniammatilliseen hoitotiimiin kuuluu hoitohenkilökunnan ja lääkäreiden lisäksi osastonsihteerit, fysioterapeutit, kipuhoitaja, sosiaalityöntekijä, laitoshuoltajat, farmaseutti, lääketyöntekijä ja sairaalapappi.

Potilaiden hoitoajat osastolla vaihtelevat suuresti. Keskimääräinen hoitoaika on noin neljä vuorokautta. Henkilökunnalta edellytetään kykyä paneutua nopeasti potilaan oleellisiin ongelmiin ja reagoida heti äkillisiin muutoksiin potilaan voinnissa.

Uusille työntekijöille järjestämme kolmen viikon alkuperehdytyksen opetushoitajan ja sairaanhoitajan työparina. Perehdytyksen apuna toimii osastollemme laadittu osaamiskortti. Osastollamme on määritelty ”Hyvän hoidon kriteerit”. ”Hoitajan käsikirjat” palvelevat päivittäistä työskentelyä ja helpottavat perehtymistä.

Työaika-autonomia ja yhteisöllinen toimintalähtöinen työvuorosuunnittelu mahdollistavat työelämän ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittamisen. Joustavuus työvuorosuunnittelussa on yksi valttikorteistamme.

Työ osastollamme on kolmivuorotyötä. Myös pitkien työvuorojen tekemiseen on mahdollisuus.
Henkilökuntamme on nuorta ja hyvät sosiaaliset suhteet työyhteisössämme auttavat jaksamaan ajoittain kuormittavassa sairaanhoitajan ammatissa.

Katso linkistä kuinka hoitajat arvostavat työn monipuolisuutta Vatsakeskuksessa https://drive.google.com/file/d/1-Q7OKC1-DYIBh4j7FI5503gElH9ErCXU/view?usp=sharing

Tervetuloa meille! Haku päättyy 14.9.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja,
Osastonhoitaja Tuulikki Sarilahti, p. 050 4287084
Ylihoitaja Eila Manninen-Kauppinen, p. 050 427 0503
 

Sairaanhoitaja Vatsakeskuksen päivystysosasto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus