Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Vatsakeskus

Haemme sairaanhoitajaa mukavaan työporukkaamme HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan Meilahden urologian poliklinikalle.  Voit olla urologisen poliklinikkasairaanhoidon osaaja tai sellaiseksi haluava. Avoinna on kaksi (2) sairaanhoitajan sijaisuutta 30.4.22 saakka. Toivomme, että aloitat tehtävässäsi 16.8.21 tai sopimuksen mukaan.

Hoidamme Urologian ajanvarauspoliklinikalla erikoissairaanhoitotasoista tutkimusta ja hoitoa tarvitsevia potilaita. He tulevat meille lähetteen perusteella tai kontrollikäynnille. Tavallisimpia poliklinikalle tulon syitä ovat eturauhassyöpä tai sen epäily, virtsarakkosyöpä, eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu ja virtsaamiseen liittyvät häiriöt. Poliklinikalla toteutamme myös paikallispuudutuksessa tehtäviä pientoimenpiteitä.

Sairaanhoitajan työsi poliklinikalla sisältää työskentelyä lääkärin vastaanotolla, tutkimuksissa ja toimenpiteissä, leikkaukseen menevän potilaan ohjausta, hoitajavastaanottotoimintaa, hoidon koordinointia sekä puhelinneuvontaa. Moniammatilliseen potilaiden hoitotiimiin kuuluvat sairaanhoitajan lisäksi, lääkäri, lähihoitaja, sekä osastonsihteeri.

Perehtymisesi etenee yksilöllisen perehtymispolkusi mukaisesti. Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Toivomme Sinulta kokemusta urologisen potilaan hoidosta tai poliklinikkasairaanhoidosta. Olet etsimämme henkilö, jos työotettasi kuvaavat potilaslähtöisyys, palvelualttius, joustavuus, ketteryys, vastuullisuus ja kehittämismyönteisyys.

Katso videolta miksi sairaanhoitajana työskentelevä Antti viihtyy HUSissa: https://bit.ly/2NwphSY 

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana sopivan ehdokkaan löytyessä. Haastattelut järjestetään ma 9.8. klo 13-15 ja to 12.8. klo 8-10.

Tervetuloa meille! Lähetä hakemuksesi 22.7.21 mennessä.
 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot:

Osastonhoitaja Minna Huovinen, p. 050 428 4674
Ylihoitaja Eila Manninen-Kauppinen, p. 050 427 0543

Sairaanhoitaja Vatsakeskus

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 23.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus