Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Vatsakeskus

Hei sairaanhoitaja! Kiinnostaako sinua työskennellä vatsaelinkirurgisten potilaiden parissa? Meillä pääset osaksi moniammatillista ja ammattitaitoista tiimiämme, olet huippuosaaja tai sellaiseksi haluava. Etsimme iloiseen joukkoomme juuri sinua! 

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan.  Työskentelet Meilahden tornisairaalan vatsaelinkirurgisella osastolla M14. Osastollamme on 30 sairaansijaa, joilla hoidetaan suolistokirurgisia ja sisätautigastroenterologisia suolistopotilaita. Osastolla hoidetaan sekä elektiivisiä että päivystyspotilaita. Työn aloitusajankohta on 26.7 tai sopimuksen mukaan. Sairaanhoitajana tehtäväsi on potilaan turvallinen ja laadukas hoito. Työssäsi pääset vaikuttamaan hoitotyön kehittämiseen, hoidon laatuun ja hoitotyön näyttöön perustuvien toimintamallien jalkauttamiseen osaksi hoitotyön arkea.  Yksikössämme kohtaamme asiakkaamme yksilöllisesti, ihmistä kunnioittaen. Tavoitteenamme on tarjota moniammatillista, laadukasta ja asiakaslähtöistä hoitoa. Osastollamme on hyvä olla, sillä teemme hoitotyötä hyvässä yhteistyössä ja kollegoja arvostaen. Meillä on käytössä yhteisöllinen ja toimintalähtöinen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa toiminnan- ja työyhteisön tarpeista lähtevän työajansuunnittelun ja työskentelyn. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä sairaanhoitajan ammattiuralla vaativissa erikoissairaanhoidon tehtävissä. Meillä kehitetään yksilöllistä perehdytystä, jokaisen uuden perehtyjän aikaisempi osaaminen huomioiden. HUS tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. monipuolista ammattia tukevaa koulutusta, työsuhdematkalippuedun ja tarvittaessa mahdollisuuden edulliseen työsuhdeasuntoon. Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. Katso videolta miksi sairaanhoitajana työskentelevä Antti viihtyy HUSissa: https://bit.ly/2NwphSY Tervetuloa työkaveriksemme huippuammattilaisten joukkoon! 
 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat,

Osastonhoitaja Varpu Eronen p. 050 4272578
Ylihoitaja Katariina Arala p. 040 183 9566

Sairaanhoitaja Vatsakeskus

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 31.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus