Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Vatsakeskus Urologian poliklinikka

Haemme sairaanhoitajaa mukavaan työporukkaamme HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan Meilahden urologian poliklinikalle. Voit olla urologisen poliklinikkasairaanhoidon osaaja tai sellaiseksi haluava. Toivomme, että aloitat vakituisessa tehtävässäsi 1.9.21 tai sopimuksen mukaan.

Hoidamme Urologian ajanvarauspoliklinikalla erikoissairaanhoitotasoista tutkimusta ja hoitoa tarvitsevia potilaita. He tulevat meille lähetteen perusteella tai kontrollikäynnille. Tavallisimpia poliklinikalle tulon syitä ovat eturauhassyöpä tai sen epäily, virtsarakkosyöpä, eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu ja virtsaamiseen liittyvät häiriöt. Poliklinikalla toteutamme myös paikallispuudutuksessa tehtäviä pientoimenpiteitä.

Sairaanhoitajan työsi poliklinikalla sisältää työskentelyä lääkärin vastaanotolla, tutkimuksissa ja toimenpiteissä, leikkaukseen menevän potilaan ohjausta, hoitajavastaanottotoimintaa, hoidon koordinointia sekä puhelinneuvontaa. Moniammatilliseen potilaiden hoitotiimiin kuuluvat sairaanhoitajan lisäksi, lääkäri, lähihoitaja, sekä osastonsihteeri. Työpisteemme sijaitsevat Meilahden tornisairaalassa ja Peijaksen sairaalassa.

Perehtymisesi etenee yksilöllisen perehtymispolkusi mukaisesti. Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä ja hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Toivomme Sinulta kokemusta urologisen potilaan hoidosta tai poliklinikkasairaanhoidosta. Olet etsimämme henkilö, jos työotettasi kuvaavat potilaslähtöisyys, palvelualttius, joustavuus, ketteryys, vastuullisuus ja kehittämismyönteisyys.

Katso videolta miksi sairaanhoitajana työskentelevä Antti viihtyy HUSissa: https://bit.ly/2NwphSY 

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana sopivan ehdokkaan löytyessä. Haastattelut järjestetään ti 24.8 klo 13-15 ja ke 25.8 klo 9-11. Etsimme tästä hausta meille sopivaa työtekijää myös sijaisuuteen.

Tervetuloa meille! Lähetä hakemuksesi 19.8.21 mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot
Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot
Kysy rohkeasti lisätietoja. Osastonhoitaja Minna Huovinen, p. 050 428 4674
Ylihoitaja Eila Manninen-Kauppinen, p. 050 427 0543

Sairaanhoitaja Vatsakeskus Urologian poliklinikka

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja