Skip to main content

Sairaanhoitaja, Viherlaakson muistipalvelukeskus

Hei Sinä gerontologisen sairaanhoidon osaajaa tai siitä kiinnostunut opiskelija!
Etsimme työkaveriksi luotettavaa ja reipasta tiimikaveria määräaikaiseen sairaanhoitajansijaisuuteen. Sairaanhoitajana vastaat asiakkaidemme sairaanhoidollisten tarpeiden hoidon suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvionnista, lääkehoidosta, osallistut perushoitoon, toimit työparina asiakkaiden omahoitajien kanssa varmistaen asiakkaidemme laadukkaan hoidon ja palvelun toteutumisen asiakkaan hoito- ja palvelusuunitelman mukaisesti ja pidät yhteyttä asiakkaisiin ja heidän läheisiinsä.

Työ on kaksivuorotyötä. Saat perehdytyksen työhön. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös koulutuksiin. Löydät meidät facebookista nimellä Muistipalvelukeskus Viherlaakso.

Työpaikan nimi: Viherlaakson muistipalvelukeskus

Työaika: 38h 15min / vk, jaksotyö

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään lääkehoidon osaamisen verkkotentin ja näyttöjen suorittamista kolmen (3) kk kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden ihmisten hoitotyöstä, RAI-arviointimenetelmän tuntemusta, kykyä sietää keskeneräisyyttä ja muuttuvia tilanteita.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Heidi Leppänen, p. 043 825 5241,
arkisin klo 8-16. Voit olla yhteydessä myös sähköpostilla: heidi.k.leppanen@espoo.fi
Työpaikan osoite: Kuusiniemi 13-15, 02710 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk
Työ alkaa: 31.1.2022 - 2.10.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 28.01.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1498-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 14.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11161765

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sairaanhoitaja, Viherlaakson muistipalvelukeskus

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus