Skip to main content

Sairaanhoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus

Kuvaus tehtävästä: Haemme sairaanhoitajaa neurologiselle kuntoutusosastolle vuorotteluvapaan sijaisuuteen.
Osastolla hoidetaan ja kuntoutetaan aivoverenkiertohäiriön sairastaneita sekä muita neurologisia potilaita. Potilaspaikkoja on 45 ja ne sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Olet osa moniammatillista työryhmää. Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta hoidon ja kuntoutuksen osaajaa.

Tarjoamme mielenkiintoista työtä, jossa sinun on mahdollista kehittyä ja kehittää. Näet oman työsi merkityksellisyyden potilaiden toimintakyvyn parantuessa. Osastolla on vahva yhteishenki ja kannustava ilmapiiri.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut tiloihin, laitteisiin, työtehtäviin ja muihin työssä käytettäviin järjestelmiin.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, neurologinen kuntoutusosasto

Työaika: 114h 45min/3 viikkoa, jaksotyö

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.

Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon

Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa IV-lupaa tai sen suorittamista koeajalla sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme kokemusta työskentelystä kuntoutusosastolla.

Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon uusi sairaala on avattu Jorvin kampuksella. Uusien tilojen myötä uudistamme toimintamallejamme. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat:

Osastonhoitaja Jonna Ruoho p. 0503952203
Palveluvastaava Elina Jokitalo p. 0403584218
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2664,50 €/kk
Työ alkaa: 7.6.2021-6.12.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 27.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-287-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 12.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti