Skip to main content

Sairaanhoitaja Yhteispäivystys

HUS Akuutti on Helsingin yliopistollisen sairaalan tulosyksikkö, jossa vastaamme HYKS-sairaanhoitoalueen ensihoidosta, aikuisten päivystyksestä, sairaankuljetuksesta, päivystysapu-puhelinpalvelusta ja valtakunnallisesta myrkytystietokeskuksesta. HUS Akuutin päivystyslinjalla on mahdollista työskennellä sekä päivystys- ja valvontaosastoilla että yhteispäivystyksissä Meilahti-Haartmanin, Jorvin, Peijaksen ja Malmin sairaaloissa.

Haemme HUS Akuutin Malmin yhteispäivystykseen ammattitaitoista ja työstään innostunutta sairaanhoitajaa.

Arvostamme joustavaa hoitotyön osaajaa, jolla on kyky potilaan empaattiseen kohtaamiseen. Työ HUS Akuutissa edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä hyviä yhteistyötaitoja moniammatillisen tiimin jäsenenä. Toivomme sinun olevan myös valmis kehittämään itseäsi päivystyshoitotyössä. Kokemus akuuttihoitotyöstä ja potilaan tehostetusta tarkkailusta, vuorovastaavan tehtävästä, päivystyksen hoitajavastaanottotoiminnasta, hoidon tarpeen arvioinnista sekä kipsausosaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kolmivuorotyön kehittyvässä työyksikössä, jossa on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, laaja-alainen perehdytys sekä ison HUS-konsernin tarjoamat edut.

Aloitus 19.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tule kanssamme kehittämään monipuolista päivystystä!

Hakuaika päättyy 17.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Jaana Nyman, jaana.k.nyman@hus.fi, p. 040 344 10181

Ylihoitaja Veronica Renwall, veronica.renwall@hus.fi, p. 040 344 7327

Sairaanhoitaja Yhteispäivystys

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 03.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus