Skip to main content

Sairaanhoitaja Yhteispäivystys

Työskentely päivystyksessä on monipuolista, vastuullista ja haastavaa kolmivuorotyötä, joka tarvitsee rohkean ammattilaisen. Oletko sinä sellainen? Tervetuloa sairaanhoitajaksi Meilahden yhteispäivystykseen!  
  
Tarjoamme sinulle suurenmoisen ja moniammatillisen työyhteisön, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden laaja-alaiseen kouluttautumiseen. 
 
Odotamme sinulta palveluhenkistä asennetta asiakaskohtaamisiin, tarmokasta heittäytymistä uusiin haasteisiin ja halua kehittyä kanssamme akuuttihoitotyön ammattilaiseksi.  Päivystyksessä tarvitaan myös hyviä tiimityötaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta akuutti- tai valvontahoitotyöstä, mutta myös uransa alkuvaiheessa olevat hoitajat huomioidaan. HUSin työntekijänä odotamme sinulta täyttä sitoutumista HUSin ja HUS Akuutin arvoihin; kohtaaminen, edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus. 

Työn aloitus 27.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun (9.12.2021) mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Ilona Vuoristo p. 050 4271632
Ylihoitaja Nina Lehikoinen p. 050 4271621

Sairaanhoitaja Yhteispäivystys

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus