Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitajan sijaisuus, Vantaan kotihoito /Myyrmäki, ty1

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan kotihoito /Myyrmäki, ty1

Rajatorpantie 8A, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 15.01.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 31.08.2022


Hei! Sinä ikäihmisten hoitotyöstä kiinnostunut sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija. Tähän tehtävään opiskelijalta vaaditaan vähintään 140 op. Sairaanhoitajaopiskelijana sinulla on myös mahdollisuus tehdä osa-aikaisesti työtä. Arvostatko hyvää ja toimivaa työyhteisöä sekä vastuullista ja itsenäistä työtä? Tervetuloa joukkoomme!

Yksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä; junaradan ja bussireittien varrella.

Myyrmäen kotihoidossa 1 työskentelee 23 hoitajaa, joista kuusi on sairaanhoitajia. Kotihoidossa sairaanhoitaja toimii moniammatillisen tiimin vastuuhenkilönä, osallistuu hoitotyöhön ja sen suunnitteluun sekä kehittämiseen yhdessä lähihoitajien kanssa. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi asiantuntevan ja osaavan moniammatillisen työyhteisön. Tiimi toivoo uuden sairaanhoitajan olevan huumorintajuinen tiimipelaaja. Yksikössämme vallitsee yhdessä tekemisen meininki, toisen auttaminen sekä oikeudenmukaisuus. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi! Tarjoamme hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet!

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen. Sairaanhoitajat tekevät yksikössämme pääsääntöisesti päivätyötä, mutta ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia oman toiveen mukaisesti.

Hoidon ja palvelun suunnittelussa korostuvat asiakaslähtöisyys, asiakkaan osallisuus sekä toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä toiminta. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä ja hänen tarpeistaan. Osaamisen lisäksi arvostamme positiivista asennetta, halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista. Haluamme auttaa Sinut hyvään alkuun uudessa tehtävässäsi ja tarjoamme sinulle tehtävään perehdytyksen.

Asiakkaiden hyvinvointi on meille sydämenasia! Kotihoidossa haluamme auttaa asiakkaita elämään laadukasta ja arvokasta elämää omassa kodissaan. Palvelumme perustuu vuorovaikutukseen kotihoidon asiakkaiden, henkilöstön ja sidosryhmien välillä. Olemme asiakkaalle läsnä ja palveluillamme mahdollistamme asiakkaan osallisuutta ja aktiivista elämää.

Jos kiinnostuit, Tervetuloa osaksi joukkoamme!

Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa nimensä mukaan palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kiinnostusta vanhustyöhön, ajokorttia, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta Lovea tai sen suorittamista koeajan puitteissa.

Luemme eduksi: RAI osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2 682,21
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatettava koeaika on pituudeltaan puolet työsuhteen kestosta. 

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 2-vuorotyö, pääsääntöisesti aamuvuoroa


Yhteystiedot:

Kotihoidon esimies

Lähde Mervi

040 8654420

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitajan sijaisuus, Vantaan kotihoito /Myyrmäki, ty1

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti