Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitajia Anestesia- ja leikkausosasto

Haluamme juuri sinut!

Haemme Jorvin anestesia- ja leikkausosastolle K vakituiseen työsuhteeseen perioperatiivisesta sairaanhoidosta kiinnostuneita sairaanhoitajia anestesia-, heräämö- ja/tai leikkaushoitotyöhön. Olet jatkossa valmis laajentamaan osaamistasi joko perioperatiivisen sairaanhoitajan eri työrooleihin tai osastorajat ylittäen tehohoitotyöhön.

Osastollamme hoidetaan vatsaelin-, plastiikka- ja palovammakirurgisia leikkauspotilaita. Vastuullamme on myös Espoon synnytysyksikön anestesiapalvelut.
Osastomme on yksi HYKS-alueen 24/7 päivystävistä anestesia- ja leikkausosastoista. Toimintamme on jatkuvasti kasvavaa ja kehittyvää. Toimintaa on kymmenessä leikkaussalissa. Hoitohenkilökuntaa osastollamme on yli sata henkeä. Osaston työaikamuoto on vuorotyönluonteinen jaksotyö täydennettynä varallaololla.

Tällä hetkellä toimimme Jorvin sairaalassa uusissa väistötiloissa kymmenessä leikkaussalissa oman osastomme peruskorjauksen ajan. Pääsemme muuttamaan uusiin, nykyaikaisiin, työergonomian erinomaisesti huomioiviin tiloihin vuonna 2023.

Arvostamme sinussa potilaslähtöisyyttä, joustavuutta ja tiimityöhön perustuvaa hoitotyön osaamista. Kokemus anestesia- ja heräämöhoitotyöstä, leikkaushoitotyöstä ja/tai tehohoitotyöstä katsotaan eduksi tehtäviä täytettäessä. Annamme haastavaan ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavaan työhön yksilöllisen perehdytyksen eri toimintaympäristöissä sekä osaamisen varmistamiseksi mahdollisuuden työkiertoon myöhemmin tarkentuvan suunnitelman ja aikataulun mukaisesti.

HUS Leikkaussalit, teho- ja kivunhoito tulosyksikkö vastaa HYKS-alueen leikkausosastoista, anestesiatoiminnoista, teho- ja tehovalvontaosastoista, kivunhoidosta sekä välinehuollosta. Hoidamme kriittisesti sairaita erikoissairaanhoidon potilaita. HUSin visiona on toimia terveydenhuollon suunnannäyttäjänä ja toimintaa ohjaavia arvoja ovat kohtaaminen, yhdenvertaisuus ja edelläkävijyys.

Työn aloitus 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Olet tervetullut osaksi dynaamista ja kehittyvää työyhteisöä, osastomme on upea paikka oppia ja tehdä työtä!

Haku päättyy 7.9.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Tarja Pöllänen p. 050 428 4464
 

Sairaanhoitajia Anestesia- ja leikkausosasto

HUS
Espoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus