Skip to main content

Sairaanhoitajia anestesia- ja leikkausosasto

Tarjoamme Sinulle elämäsi tilaisuuden kehittää ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Meilahden anestesia- ja leikkausosastolla on tarjolla monipuolista kirurgiaa useiden erikoisalojen parissa. Meillä on mahtava huippuosaajien työyhteisö ja hyvä työilmapiiri. Tervetuloa joukkoomme!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen viittä (5) leikkaushoitajaa, jotka ovat valmiita laajentamaan osaamistaan perioperatiivisen sairaanhoitajan eri työrooleissa ja osastorajat ylittävässä tehohoitotyössä. Annamme vaativaan, haastavaan ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavaan työhön erittäin hyvän perehdytyksen pilotoidun perehdytysmallin mukaisesti.

HUS Leikkaussalit, teho- ja kivunhoito (ATeK) tulosyksikkö vastaa HYKS-alueen leikkausosastoista, anestesiatoiminnoista, teho- ja tehovalvontaosastoista, kivunhoidosta sekä välinehuollosta. Hoidamme kriittisesti sairaita erikoissairaanhoidon potilaita. HUSin visiona on toimia terveydenhuollon suunnannäyttäjänä ja sen toimintaa ohjaavina arvoina ovat kohtaaminen, yhdenvertaisuus ja edelläkävijyys.

Meilahden anestesia- ja leikkausosastolla on 19 leikkaussalia ja 22-paikkainen heräämö. Osastollamme hoidetaan endokrinologisia, gastroenterologisia, urologisia, verisuonikirurgisia, suu- ja leukakirurgisia sekä maksa-, thorax- ja sydänkirurgisia potilaita. Leikkausosastomme vastaa valtakunnallisesti kaikista aikuisten elinsiirroista.

Päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa. Anestesia- ja heräämötoimintamme on monipuolista ja vilkasta. Tarjoamme anestesiapalveluita myös osastomme ulkopuolisille yksiköille kuten esimerkiksi kuvantamisyksikölle, sädehoitoyksikölle ja endoskopiayksikölle.
Arvostamme potilaslähtöistä ja joustavaa työotetta, uudistumiskykyä ja hyviä työyhteisötaitoja. Kokemus leikkaus- anestesiahoitotyöstä, heräämöhoitotyöstä ja/tai tehohoitotyöstä katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä.

Hakijaa pyydetään laskemaan ja merkitsemään hakemuksensa yhteyteen kokonaistyökokemuksensa perioperatiivisesta- ja tehohoitotyöstä (kuinka monta vuotta ja kuukautta yhteensä), sekä erittelemään, paljonko hakijalla on työkokemusta nimenomaan perioperatiivisesta- ja/tai tehohoitotyöstä ja mainitsemaan, mistä paikoista (missä sairaalassa ja millä leikkausosastoilla tai tehoilla) työkokemus on hankittu.

Osaston työaikamuoto on jaksotyö (vuorotyön luonteinen) täydennettynä varallaololla. Hallinnollisesti leikkaus- ja anestesiaosasto ovat kaksi erillistä osastoa, joissa kummassakin on oma henkilökunta esimiehineen. Hakuaika päättyy 3.11.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kysymyksiin vastaavat

Leikkausosaston osastonhoitaja Hanna Kangas
hanna.kangas@hus.fi
puh. 050 4272706

Ylihoitaja Maria Janhonen
maria.janhonen@hus.fi
puh. 050 4279988
 

Sairaanhoitajia anestesia- ja leikkausosasto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus