Skip to main content

Sairaanhoitajia Lastenpsykiatria

Haemme HUS lastenpsykiatrian hoito-osastolle kahta sairaanhoitajaa sijaisuuteen 7.9.2020 – 30.6.2021. Työ on pääosin kaksivuorotyötä arkisin. Yövuoroja voi sisältyä.

Yksikkömme vastaa HUS alueella niiden 6 - 13v lasten lastenpsykiatrisesta hoidosta, joille muu lastenpsykiatrinen hoito ei ole ollut riittävää. Yksikössämme hoidetaan potilaita, joilla on monimuotoinen neuropsykiatrinen tai muu vaikea lastenpsykiatrinen oirekuva. Tulosyynä osastolle on usein vaikea aggressiivisuus.

Yksikössämme toimii nelipaikkainen viikko-osasto ja jalkautuva työryhmä, jossa toteutetaan pääosin itsenäistä hoitotyötä lapsen koti- ja kouluympäristössä.

Lapsen hoito toteutetaan moniammatillisena yhteistyönä. Vastuuhoitaja koordinoi lapsen hoitoa ja vastaa lapsen päivittäisestä hoidon suunnittelusta, toteutuksesta sekä arvioinnista. Lapsen hoito suunnitellaan yhteistyössä vanhempien kanssa ja lastenpsykiatrinen perhe- sekä verkostotyö on päivittäistä. Yksikössä on käytössä Avekki – Koulutus- ja toimintatapamalli väkivaltatilanteiden ehkäisyyn ja hallintaan.

Toivomme sinulta kokemusta lastenpsykiatrisesta hoitotyöstä, neuropsykiatriasta, perhe- ja verkostokeskeisestä työstä, lastensuojelusta tai nuoriso/aikuispsykiatrisesta hoitotyöstä.

Yksikkömme tarjoaa Sinulle monipuolisen työn ja hyvät kehittymismahdollisuudet, joita tuetaan yksilöllisellä perehdytyksellä, työnohjauksella/mentoroinnilla, työryhmän tuella sekä hyvillä koulutusmahdollisuuksilla.

Sijaisuudet täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Haku päättyy 12.10.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Paula Suomela, puh. 050 428 7257 tai
Ylihoitaja Katriina Anttila, puh. 050 467 4928
 

Sairaanhoitajia Lastenpsykiatria

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus