Skip to main content

Sairaanhoitajia Päivystysvalvontaosasto

Kiinnostaisiko just sinua työskennellä akuutti- päivystys- ja tehovalvontahoitotyön näköalapaikalla. Työyksikössä, joka tarjoaa, ei vain yhden vaan useamman työpisteen mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi. Meidän tiimissämme pääset kehittämään omaa työtäsi hoitotyön asiantuntijana, osaksi timanttista työyhteisöä (Työolobarometri 2020 4,21/5.)

Tsekkaa meininkiämme, IG:stä @hus_peijaspevos

Haemme HUS Akuutin Peijaksen sairaalan Päivystysvalvontaosastolle neljää sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.12.21 tai sopimuksen mukaan.

Päivystysvalvontaosastolla hoidamme sekä valvontaa että tarkkailua vaativia akuutisti sairastuneita potilaita. Osastollamme on yhteensä 29 potilaspaikkaa, joista 19 hoitopaikkaa on varattu valvontahoitoa tarvitseville sydän-, teho-, tai päivystyspotilaille ja 10 sairaansijaa tarkkailuhoitoa tarvitseville potilaille. Vastaamme akuutisti sairastuneiden potilaiden hoidosta usealla lääketieteen erikoisalalla, mm. kirurgia, sisätaudit, kardiologia, neurologia ja keuhkosairaudet. Osastoltamme toimii sairaalan sisäinen MET tiimi.

Meillä pääset osaksi Akuuttihoidon ydintä ja näet konkreettisesti, kuinka tehdään merkityksellistä työtä tiiminä potilaan parhaaksi. Paras työyhteisö tukee ja meillä töissä saa olla hauskaa. Sairaanhoitajana osallistut osana Akuuttihoidon tiimiä potilaidemme kokonaisvaltaiseen hoitoon. Kehität työtäsi ja akuuttihoitoa hoitotyön asiantuntijana.

Teemme yhdessä työntekijöidemme työelämästä laadukasta. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kolmivuorotyön työyksikössä, jossa on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, laaja-alainen perehdytys sekä ison HUS konsernin tarjoamat edut. Arvostamme tekijöitämme, siispä käytössämme on monia tapoja, joilla mahdollistamme joustavan työn, perhe-elämän ja vapaa ajan tasapainoisen toteutumisen mm. yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, työaikapankki sekä mahdollisuus painottaa yksilöllisesti sopivaa työajansuunnittelua. Tuemme harrastustoimintaasi taloudellisesti sekä osallistumalla julkisen liikenteen kustannuksiin. Etätyö ei meillä ole myöskään vieras asia. Tarjoamme sinulle ammatillisesti laajat kehittymismahdollisuudet mm. työnkierto mahdollisuuksin, ammattiuralla siirtymisen tukiohjelmien avulla, sisäisin koulutuksin ja johtamispalveluin. Nyt on se hetki, hae mukaan

Odotamme sinulta vahvaa ammatillista osaamista, kehittämisaktiivisuutta ja kykyä toimia akuutisti sairastuneen potilaan nopeasti muuttuvissa hoitotilanteissa. Arvostamme erityisesti kliinistä kokemusta päivystys-, akuutti-, teho- tai tehovalvontaosastoilta sekä erinomaisia työyhteisötaitoja. Kohtaaminen, edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus ovat toimintaamme ohjaavia arvoja.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun 9.12.2021 mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja,

Osastonhoitaja Jarkko Koskiniemi, jarkko.koskiniemi@hus.fi, 050 590 20 61 tai Ylihoitaja Hanna Heino, hanna.heino@hus.fi, 050 402 2917
Soita, laita sähköpostia, viestiä tai whatsuppia.

Sairaanhoitajia Päivystysvalvontaosasto

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus