Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sales Agent, Telia Kauppa, Tornio

Kaipaatko uusia haasteita urallasi? Innostaako ajatus kehittävästä ja hauskasta työstä, jossa on hyvät tienestimahdollisuudet? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimäni henkilö. Nimeni on Mathias Simonaho, ja etsin uusia myynnin ja asiakaspalvelun talentteja osaksi upeaa porukkaamme.

Seuraava mahdollisuutesi

Telian myyjänä annat yrityksellemme kasvot ja olet luomassa asiakkaillemme maailmanluokan asiakaskokemusta. Pääsääntöiseen työhösi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta, tuotteiden myynti sekä asiakkuuksien hoito, ja kaikkia näitä pääset tekemään niin kasvotusten kuin myös puhelimitse. Näiden lisäksi vastuullasi on myyntipisteen jokapäiväiset perustehtävät, kuten esimerkiksi kuorman vastaanotto, tuotteiden esillepano ja siisteyden ylläpito.

Palveluidemme avulla autat asiakkaitamme viihtymään, viestimään ja pitämään yhteyttä keskenään. Tuotesalkkusi sisältääkin kaikki kuluttajille suunnatut tuotteemme, sekä ison osan yritystuotteistamme. Laaja myyntiverkostomme koostuu myymälöistä, kauppakeskuspisteistä sekä liikkuvasta toiminteesta, joten työ on monipuolista ja jokainen päivä erilainen.

Tarjoamme sinulle joustavan 10-37,5 h/viikko sopimuksen, kilpailukykyisen ICT-alan pohjan (15,40 €/h) ja kannustavan myyntibonusmallin. Myyntipisteemme ovat laajasti auki viikon jokaisena päivänä, joten työvuoroja on usein myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelukokemus toimii hyvänä ponnahduslautana, muttei ole välttämätön. Tarjoamme sinulle kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen, jossa pääset kokeilemaan itsenäistä työskentelyä jo pian työn aloituksen jälkeen.

Kuka sinä olet?

Näet itsesi sanavalmiina ihmisenä, jolla on hyvät sosiaaliset taidot ja reipas ote työntekoon. Työskentelet sujuvasti tiimissä, mutta suoriudut hyvin myös itsenäisesti. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, yhdessä tekemisestä, etkä kadota pilkettä silmäkulmasta tiukoissakaan tilanteissa. Kaikesta tekemisestäsi huokuu jatkuva halu oppia sekä positiivinen can-do asenne. Haluat kehittyä aidoksi myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi, ja kanssasi asiointi tulee olemaan asiakkaidemme päivän kohokohta.

Osaamisesi ja vahvuutesi:

  • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Ymmärrät aktiivisen ja tuloshakuisen myyntityön perusteet
  • Tunnet vähintään perustasolla operaattorialan palvelut
  • Osaat hyödyntää tietotekniikkaa oppimisessa ja ongelmanratkaisussa

Mitä voit odottaa?

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tarvitsemasi tuen, jotta voit loistaa työssäsi.

Tutustu tarkemmin tavoitteisiimme.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.7.2022. Työtehtävä edellyttää sinun olevan täysi-ikäinen.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä: Mathias Simonaho, p. +358406803099 (arkisin klo 10-15) tai mathias.simonaho@teliacompany.com.

Welcome to Telia - Home to your next big opportunity!

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That's how we make a difference for our customers in the big and in the small. That's how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sales Agent, Telia Kauppa, Tornio

Telia Finland Oyj
Tornio
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 18.07.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti