Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sales Agent, Telia Kauppa, Turku

Nimeni on Aso Alanso ja vedän Telia Kaupan myyntitiimiä Turun seudun alueella. Etsin seuraavaa myynnin ja asiakaspalvelun tiimipelaajaa osaksi upeaa porukkaamme. Oletko juuri sinä etsimäni henkilö?

 

Seuraava mahdollisuutesi

Telia Kaupan myyjänä annat yrityksellemme kasvot ja olet luomassa asiakkaillemme maailmanluokan asiakaskokemusta. Pääsääntöiseen työhösi kuuluu ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu, lisäarvoa tuottava myynti sekä aktiivinen uusasiakashankinta, ja kaikkia näitä pääset tekemään niin kasvotusten kuin myös puhelimitse. Laaja myyntiverkostomme koostuu myymälöistä, kauppakeskuspisteistä sekä liikkuvasta toiminteesta, joten työ on erittäin monipuolista ja haluamme toimia ketterästi ja olla siellä missä asiakkaamme ovat, joustavasti ja elämyksiä tarjoten.

 

Olemme muutamassa vuodessa kasvaneet perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi. Palveluidemme avulla autat asiakkaitamme viihtymään, viestimään ja pitämään yhteyttä keskenään. Toteutamme työssämme ratkaisumyyntiä sisältäen kaikki kuluttajille suunnatut tuotteemme sekä ison osan yritys tuotteistamme. Myynti- ja asiakaspalvelu työllämme tavoittelemme joka päivä meidän purposea "Better connected living".

 

Pääsääntöisten työtehtävien lisäksi vastuullasi on toimipisteen jokapäiväiset perustehtävät, kuten esimerkiksi kuorman vastaanotto, tuotteiden esillepano ja siisteyden ylläpito.

 

Tarjoamme sinulle joustavan 10-37,5 h/viikko sopimuksen, kilpailukykyisen ICT-alan palkan (15,40 €/h) ja kannustavan myyntibonusmallin. Toimipisteemme ovat laajasti auki viikon jokaisena päivänä, joten työvuoroja on usein myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Kuka sinä olet?

Näet itsesi sanavalmiina ihmisenä ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja uskallat tuoda omat näkemyksesi esille. Työskentelet tiimissä sekä yhdessä, mutta pystyt suoriutumaan hyvin myös itsenäisesti. Itseohjautuvuus ja ratkaisukeskeisyys ovat ehdottomia vahvuuksiasi, eikä pilke katoa silmäkulmasta tiukoissakaan tilanteissa. Kaikesta tekemisestäsi huokuu jatkuva halu oppia uutta sekä positiivinen can-do asenne. Haluat kehittyä aidoksi myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi, ja kanssasi asiointi tulee olemaan asiakkaidemme päivän kohokohta.

 

Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelukokemus toimii hyvänä ponnahduslautana, muttei ole välttämätön.

 

Osaamisesi ja vahvuutesi:

  • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Ymmärrät aktiivisen ja tuloshakuisen myyntityön perusteet asiakaskokemus edellä
  • Osaat hyödyntää tietotekniikkaa oppimisessa ja ongelmanratkaisussa
  • Omaat tiimityöskentely taidot ja sinulle on ennen kaikkea halu oppi joka päivä lisää

Mitä voit odottaa?

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.

 

Tässä työtehtävässä jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakas tarjoaa mahdollisuuden unohtumattoman asiakaskokemuksen luomiseen yhdessä tiimin kanssa.

 

Tutustu tarkemmin tavoitteisiimme.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.7.2022. Työtehtävä edellyttää sinun olevan täysi-ikäinen.

 

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä: Aso Alanso, p. 040 3025419 tai aso.alanso@teliacompany.com.

 

Welcome to Telia - Home to your next big opportunity!

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That's how we make a difference for our customers in the big and in the small. That's how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sales Agent, Telia Kauppa, Turku

Telia Finland Oyj
21200 Raisio
Turku
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 12.07.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti