Skip to main content

Sales Engineer / Product Manager

Asiakkaamme toiminnan laajetessa etsimme nyt heidän myyntitiiminsä vahvistukseksi SALES ENGINEERIA/PRODUCT MANAGERIA. Työsi on liikkuvaa ja työpisteesi voi sijaita Vantaan, Pirkkalan, Lahden tai Loimaan toimipaikoissa tai he rakentavat toimivat yhteydet sinne missä asut.

Työtehtävät

Tässä vastuullisessa avainmyyntiroolissa vastaat ja kehität keskeisiä ratkaisumyynnin asiakkuuksia.

Työssäsi keskityt järjestelmämyyntiin ja sovellusratkaisuihin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan suunnittelun, tuotannon ja hankinnan kanssa. Työtäsi tukee suunnittelijoiden, tuotepäälliköiden, projektipäälliköiden ja asiakaspalvelun tiimi.

Kauttasi PMC:n asiakkaat saavat vahvaa teknistä tukea, suunnittelu- ja tuotekehitysosaamista ja logistiikkaratkaisuja – he ovat asiakkaittemme toivottu kumppani ja potentiaalia yhteistyön syventämiselle on paljon.

Tuotepäällikkö-roolissa vastaat tärkeimpien yhteistyökumppanien tuoteryhmistä. Teet tiivistä yhteistyötä pohjoismaisen myyntitiimimme ja laajan päämiesjoukkomme kanssa – huolehdit, että myyntitiimimme saa tarvittavaa teknistä tukea ja heillä on käytössään työssä tarvittava tieto ja materiaalit. Työajastasi n. kolmannes on tuotepäällikkövastuiden hoitoa.

Vastaat osaltasi meille merkittävän asiakkuuden liikevaihdon ja kannattavuuden kehityksestä, joten roolisi yhtiössämme on hyvin keskeinen.

Työsi on liikkuvaa ja työpisteesi voi sijaita Vantaan, Pirkkalan, Lahden tai Loimaan toimipaikoissamme tai rakennamme toimivat yhteydet sinne missä asut.

Tarjoamme

PMC:llä on meneillään myönteinen ja kokonaisvaltainen kehitysvaihe – uuden omistajan myötä olemme kasvamassa vahvaksi globaaliksi hydrauliikkaratkaisujen toimittajaksi. Meillä investoidaan, kehitetään ja luodaan uutta. Riippumattomuus, suunnitteluosaaminen, kansainvälinen organisaatio ja joustavuus antavat erinomaiset lähtökohdat löytää asiakkaille parhaat ratkaisut. PMC:llä on tutkitusti hyvä henki ja vahva yhdessä tekemisen ilmapiiri. Heillä ihmiset tukevat toisiaan ja kaikilla on halu kasvaa ja kehittyä.

Odotuksemme

Istut tehtävään ja tiimiin erinomaisesti, mikäli Sinulla on teknisen myyjän, avainasiakaspäällikön, suunnittelijan, tuotepäällikön tai vastaavan tyyppinen tausta kansainvälisestä toiminnasta, jossa hydrauliikkaratkaisujen merkitys on keskeistä.

Vahva hydrauliikkatekniikan tuntemus, ratkaisukeskeinen ote, kiinnostus asiakkaamme liiketoiminnasta ja hyvä englannin kielen taito ovat työssä onnistumisessa oleellista.

Tarjoamme sinulle 

  • Nykyaikaiset työkalut käyttöön
  • Ammattitaitoisen tiimin tuen
  • Itsenäisiä työtehtäviä
  • Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä

Lisätiedot 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän englanninkielisen CV:n ja hakemuksen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan, viimeistään elokuussa 2022. 

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antavat Poolia Suomi Oy:ssä Sanna Majava, Tarja Laakso sekä Juho Honkanen:

Sanna Majava
0207290838
sanna@poolia.fi

Tarja Laakso
0207290837
tarja@poolia.fi

Juho Honkanen
0207290848
juho@poolia.fi

PMC Hydraulics Oy

PMC Hydraulics Oy on osa PMC Hydraulics Group -konsernia, joka on teollisuuden johtava hydrauliikkaratkaisujen toimittaja Pohjoismaissa. Tarjontamme koostuu suunnittelusta ja valmistuksesta aina täydellisiin hydrauliikkajärjestelmiin ja komponentteihin. Konsernin vahvuuksia ovat myös sähkömekaniikan ja voitelutekniikan osaaminen, minkä johdosta PMC:llä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota asiakkailleen kokonaisratkaisuja.

www.pmchydraulics.com

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sales Engineer / Product Manager

Pirkkala
Lahti
Vantaa
32200 Loimaa
Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 06.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti