Skip to main content

Sales Manager

Etsimme myyntitiimiimme digiammattilaista, jolla on näkemystä uusista teknologioista ja kokemusta ohjelmistokehityksen sekä mitattavan digitaalisen liiketoiminnan maailmasta. Lamialla pääset hyödyntämään käsitystäsi alan trendeistä sekä kehittämään digitaalisia ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnallisiin tarpeisiin.

Lamia on Kampissa sijaitseva teknologiayritys, jonka vahvuuksia ovat design, ohjelmistokehitys, kasvumarkkinointi & data sekä pilvipalvelut. Toteutamme ketterillä menetelmillä asiakaskohtaisesti suunniteltuja digitaalisia palveluita. Strategisia kumppaneita meillä on Magento, Contentful, Google sekä uudempana kumppanina Salesforce. Olemme liittyneet osaksi HiQ perhettä loppuvuodesta 2021, joten teemme myös tiivistä yhteistyötä kollegoidemme kanssa HiQ Digital ja Frends kanssa.

Nyt haemme myyntitiimimme vahvistukseksi ratkaisukeskeistä myyjää, jolle digitaalisen liiketoiminnan kasvattaminen ja uudet teknologiat ovat sydäntä lähellä. Lamian Sales Managerina etsit uusia asiakkaita ja autat nykyisiä löytämään heidän tarpeitaan vastaavat teknologiset ratkaisut. Vastuullasi on prospektointi ja uusasiakashankinta, nykyisten asiakkuuksien kehittäminen, myyntitapaamisten suunnittelu ja toteutus, myyntiprojektien edistäminen ja sopimusneuvotteluiden johtaminen.

Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä soveltaa älykkäästi uusia teknologiota asiakasyritystemme liiketoimintaprosessien sekä ratkaisuihimme integroituvien järjestelmien kehittämisessä. Tämän lisäksi ymmärrät digitaalisen asiakaskokemuksen arvon sekä mitattavuuden tärkeyden. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, sinulla on aitoa intohimoa myyntiin ja teknologioihin ja sinulla on paloa toimia keskeisessä roolissa Lamian kasvun tukemisessa. Rooli vaatii sinulta kokemusta ja osaamista toimia suomen mittakaavassa suurten yritysten sidosryhmien ja päättäjien kanssa. Tämän lisäksi liiketoiminnan kehityskokemus ja kokemus teknologiakumppaneiden kanssa toimimisesta on plussaa.

Toivomme sinulta

 • Useamman vuoden kokemusta teknologioiden ja/tai digitaalisen kaupankäynnin ja/tai digitaalisen liiketoiminnan parista
 • Aitoa mielenkiintoa uusia teknologioita, digitaalisia palveluita, designia, kasvumarkkinointia, pilvipalveluita ja verkkokaupankäyntiä kohtaan. Harrastuneisuus katsotaan eduksesi!
 • Kykyä tunnistaa asiakkaan digitaalisen liiketoiminnan tarpeet ja mahdollisuudet sekä innovoida asiakaskohtaisesti parhaat digitaaliset ratkaisut
 • Kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta uusasiakashankinnasta ja asiakaskohtaisesti suunnitellusta ratkaisumyynnistä B2B-sektorille
 • Kokemusta kumppaniverkoston kanssa toimimisesta
 • Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja suoraselkäistä itsenäistä otetta työhön
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Myyntitiimissämme saat

 • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi ja yrityksen kasvuun 
 • Nuorekkaan ja innovatiivisen yrityksen ilmapiirin 
 • Kollegoidesi täyden tuen; erityisesti myyntikollegasi, projektipäällikömme ja tekniset asiantuntijamme auttavat sinua onnistumaan työssäsi 
 • Kilpailukykyisen osaamiseesi pohjautuvan palkkiomallin ja muut henkilökuntaedut

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha jäykkyys ja hierarkia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen. 

Kiinnostuitko? 

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä Lamian joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Lamialla Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi.  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten painamalla tästä. 

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Sadan ammattilaisen voimin rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Paulig. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin. Lamia liittyi osaksi HiQ:n perhettä loppuvuodesta 2021.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Sales Manager

Poolia Suomi Oy
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.04.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Falcony
Helsinki
Nordic Green Energy
Vaasa