Skip to main content

Sales Manager

Heating & Cooling -liiketoimintayksikkö on osa Fortumin City Solutions -divisioonaa. Suomessa toimimme pääsääntöisesti Espoon kaukolämpöverkon alueella, jossa tuotamme sekä lämmitys- että jäähdytysratkaisuja asiakkaillemme. Fortum ja Espoon kaupunki ovat sitoutuneet hiilineutraaliin kaukolämmön tuotantoon Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueella toimivassa kaukolämpöverkossa 2020-luvun aikana. Osana tätä kehitystyötä olemme lanseeranneet yhdessä Espoo Clean Heat -ohjelman, jonka tavoitteena on luopua kivihiilestä vuoden 2025 aikana. Uuden sukupolven kaukolämpö perustuu fossiilisten energianlähteiden korvaamiseen älykkäillä ja joustavilla ratkaisuilla, mm. hukkalämpöjä, uusiutuvaa sähköä, geotermistä energiaa ja bioenergiaa hyödyntäen. Tekoäly optimoi järjestelmän toimintaa. Lue lisää Espoo Clean Heat -projektista täältä

 

Työnkuvasi

Haemme myyntipäällikköä kaukolämpö ja -kylmä myyntitiimiimme vastaamaan nimetyistä asiakkuuksista jotka edustavat Suomen johtavia institutionaalisia sijoittajia, kiinteistösijoittajia, suuryritysasiakkaita sekä rakennusliikkeitä ja suunnittelu-/konsulttitoimistoja. Vastuullasi on edellä mainituille asiakkuuksille energiaratkaisujen myyminen ja niiden kokonaisvaltainen hoito Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi -alueella. Lisäksi vastaat nykyisten asiakkaiden asiakassuhteiden hoidosta sekä asiakkaiden sisäisten rajapintojen laajentamisesta, uusien energiaratkaisujen esittelystä sekä asiakastyytyväisyydestä.

Tehtävässä tapaat paljon asiakkaita ja olet aktiivisesti heihin yhteydessä, tavoitteenasi löytää asiakkaiden liiketoimintaa tukevia ratkaisuja tuote- ja palveluvalikoimastamme. Pääasialliset asiakaskontaktit ovat kohderyhmäsi energiaratkaisujen päättäjät ja vaikuttajat. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Toimipisteesi sijaitsee Espoossa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän uusiutuvan energian parissa. Meneillään oleva energiamurros varmistaa, että työsi tulee olemaan monipuolista ja jatkuvasti kehittyvää. Työtehtävässä onnistumiseen sinua tukee kokenut tukiorganisaatio sekä ajan mukaiset datajärjestelmät. Annamme sinulle vapauden työskennellä itsenäisesti sovituissa raameissa ja odotamme sinulta vastavuoroisesti vastuunkantamista, myynti- ja yrittäjähenkisyyttä sekä vahvaa paikallista edustusta.

Olemme työnantaja, jonka palveluksessa voi viihtyä pitkään ja kehittää omaa ammattitaitoaan. Arvostamme ammattitaitoa, luotettavuutta ja avointa tapaa toimia.

Odotamme sinulta

Sinulla on vahvaa osaamista ja konkreettisia näyttöjä menestyksellisestä ja pitkäjänteisestä myynti- ja asiakkuustyöstä. Eduksi katsotaan kokemusta kiinteistöjen energia-asioista, elinkaari mallista sekä kokemusta projektitehtävistä. Olet aidosti asiakaslähtöinen ja koet aktiivisen asiakkuuden hoidon luontevaksi toimintatavaksi. Arvostamme kykyä kääntää asiakkaan tarpeet konkreettiseksi ja kannattavaksi ratkaisumyynniksi.

Edellytämme, että saat asioita aikaan ja pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä asiakasrajapinnassa että partneriemme kanssa. Hyvät tiimityöskentelytaidot ja positiivinen asenne näkyvät myyntitiimimme jäsenissä, ja sitä arvostamme myös uusissa kollegoissamme.

Yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinnot soveltuvalta alalta ja vähintään 5 - 7 vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä antavat hyvät edellytykset päästä nopeasti vauhtiin mukaan. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisua ja esiintymiskykyä.

Kiinnostuitko?

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae mukaan energiseen joukkoomme. Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta verkossa viimeistään 20.5.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Timo Kivi 0400-615 700 tai sähköpostitse timo.kivi(at)fortum.com. 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Fortum ja Uniper muodostavat eurooppalaisen energiakonsernin, jonka tavoitteena on mahdollistaa siirtymä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Noin 50 gigawatin sähköntuotantotehomme, laajan kaasun tuonti- ja varastointitoimintamme sekä kansainvälisen trading-liiketoimintamme ansiosta olemme asiakkaillemme luotettava energiakumppani Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Olemme jo nyt Euroopan kolmanneksi suurin CO2-vapaan sähkön tuottaja ja myös kasvumme kohdistuu puhtaaseen sähköön, vähähiiliseen energiaan ja tulevaisuuden vetytalouden rakentamiseen. Kehitämme lisäksi ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä ja kaupunkeja vähentämään ympäristöjalanjälkeään. Meillä on yhteensä 20 000 työntekijää ja toimintoja 40 maassa; tämä tarkoittaa osaamista, resursseja ja riittävää läsnäoloa vauhdittamaan energiamurrosta kohti puhtaampaa maailmaa. fortum.fi; uniper.energy

Sales Manager

Espoo
Vakituinen

Julkaistu 18.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Poolia Suomi Oy
Helsinki
Nordic Green Energy
Vaasa