Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sales Team Leader - B2B-myyntiin, Valokuitunen Oy


 

Valokuitunen Oy hakee nyt B2B - tiiminvetäjää Joensuun alueelle. Etsitkö tehtävää missä saisit astua heti vastuulliseen rooliin ja koet, että tavoitteellinen myyntityö on vahvuutesi? 

TIIMINVETÄJÄNÄ? 

  • Tulet vastaamaan myyntialueiden tuloksista johtamalla ammattimaisella otteella sekä osallistumalla itse aktiivisesti myynnin tekemiseen. 
  • Tiimiensä ohjeistuksen mukaisesta toiminnasta myyntialueilla
  • Omasta sekä tiimiensä yksittäisten myyjien valmentamisesta ja kehittämisestä
  • Raportoinnista sekä yhteydenpidosta oman esimiehen kanssa
  • Mahdollisuus olla kehittämässä myös koko konseptin toimintaa
  • Tulet olemaan aktiivisesti yhteydessä eri sidosryhmien kanssa. 

MITÄ HAEMME? 

Etsimme taloyhtiömyynnin tiiminvetäjän tehtävään sinua, joka nautit haasteista ja määrätietoisesta tekemisestä sekä motivoidut esimerkillä johtamisesta. Itseohjautuvaa, ennakkoluulotonta ja myyntihenkistä henkilöä, joka osaa toimia osana tiimiä. Olet nopea oppimaan ja siedät myös keskeneräisyyttä. Olet valmis kantamaan vastuuta myös tiukassa paikassa hymy huulilla. Toimit sinnikkäästi ja rohkeasti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi omalle esimerkillä johtaen!  

TARJOAMME? 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan pestin, nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä. Valokuitusen huippu työsuhde-etuudet sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen.  Motivoituneen ja mahtavan työporukan, joka tekee työtä tosissaan, mutta tietysti pieni pilke silmäkulmassa! 

KIINNOSTUITKO? 

Lähetäthän meille hakemuksesi pikaisesti. Kerro samalla lyhyesti itsestäsi ja siitä, miksi kiinnostuit tehtävästä. Valintoja tehdään jo ennen hakuajan päättymistä, haluaisimme kuulla sinusta siis jo tänään!

HAKUOHJE

Haastattelemme jo hakuaikana ja teemme päätöksiä mahdollisimman pian. Jos haluat kuulla tästä tehtävästä lisää, otahan yhteyttä rohkeasti – minut Tiituksen tavoitat parhaiten soittamalla tai laittamalla viestiä numeroon 040 7147992. 

PERUSTIEDOT

Paikkakunta: Joensuu
Työaika: 37,5h/vko 
Kokemus: Kokemus myynnistä ja/tai esimiestyöstä katsotaan eduksi
Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva. Työllistyt suoraan Valokuitunen Oy:lle.
Palkka: 14,5€/h + tiimin ja omasta tekemisestä koostuva provisio! Keskiansio tässä tehtävässä on n. 4500€/kk
Aloitus: Sopimuksen mukaan

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Rakennamme valokuituverkkoja markkinaehtoisesti taajama-alueille ympäri Suomea.Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tavoitteenamme on rakentaa 200 000 kotitalouden kattava verkko vuoteen 2025 mennessä.

Valokuitunen Oy:n työntekijöiden keskuudessa tehty NPS suosittelututkimus, jonka perusteella työntekijämme suosittelisivat Valokuitusta työpaikkana NPS = 50.

www.valokuitunen.fi

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sales Team Leader - B2B-myyntiin, Valokuitunen Oy

Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti