Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Saliapulainen Hämeenlinnaan

HEI SINÄ! Haluatko päästä mukaan ravintola-alan sykkeeseen? Etsimme näppäriä, oma-aloitteisia ja energisiä keikkatyöntekijöitä ravintolan avustaviin tehtäviin Hämeenlinnan alueelle.

Hakemamme henkilöt ovat reippaita ja rempseitä ahertajia, joilta ei tahti ja puhti lopu hektisissäkään tilanteissa. Hymy on sinulle luonnollista ja nautit asiakaspalvelusta. Olet joustava ja pääset töihin lyhyelläkin varoitusajalla. Tarjoamme sinulle puolestamme mahdollisuuden oppia ja kehittää ammattitaitoasi monipuolisessa työympäristössä.

Sinulla tulee olla huikean asenteesi lisäksi aikaisempaa ravintola-alan kokemusta, hygieniapassi sekä salmonellatodistus. Osaan kohteistamme tarvitset auton, jotta pääset liikkumaan töihin. Tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla.

Mikäli olet etsimämme näppärä saliapulainen, lähetäthän hakemuksesi pian alla olevan hakulomakkeen kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Hae paikkaa viimeistään 02.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mari.knuuttila@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Saliapulainen Hämeenlinnaan

Barona HoReCa
Hämeenlinna
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 03.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus