Skip to main content

Saliapulainen, Lapua, Shell Tamppari

Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Oletko luontainen asiakaspalvelija? Juuri sinä voit olla asiakkaamme uusin Helmi! Haemme Lapualle saliapulaista Shell Tampparille.

Pääset loistamaan monipuolisissa tehtävissä, aina asiakkaiden palvelemisesta salin ja keittiön avustaviin tehtäviin. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, joten tässä työssä ei varmasti käy aika pitkäksi!

Menestyäkseen työtehtävässä valitun henkilön tulee olla luontainen tiimityöskentelijä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa ja oma-aloitteellista asennetta työntekoa kohtaan. Tässä tehtävässä pärjää hyvin heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen henkilö. Asiakasyritys kouluttaa ja perehdyttää työtehtäviin. Toivomme sinulta iloista ja aurinkoista asennetta sekä halua tulla töihin!

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta.

Shell Tamppari on auki ympäri vuorokauden, etsimme työntekijää, jolla on valmius tehdä monipuolisesti erilaisia työvuoroja. Työsuhde ja työvuorot ovat sovittavissa hakijan oman elämäntilanteen mukaan.

Mikäli koet paikan omaksesi, niin kerro se meille hakemuksessasi. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh 0400 182 668 / [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti