Skip to main content

Saliapulainen Pajulahteen

SALIAPULAINEN PAJULAHTEEN

---------- 

Mitä etsimme

Etsimme asiakkaallemme Pajulahteen saliapulaista kesäksi. Työnkuvaan kuuluu tiskin hoitaminen, sekä salin avustavat tehtävät. Työ voidaan räätälöidä oman osaamisen mukaan, joko enemmän salin, tai keittiöön tiskin puolelle. 

Työ alkaa alustavasti kesäkuun alusta ja kestää elokuun loppuun. Hyvälle tekijälle, jolla on mielenkiintoa, työt voisivat jatkua vielä kesän jälkeenkin. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti, mutta kiireiseen kesään tunteja kertyy varmasti mukavasti. 

---------- 

Mitä odotamme hakijalta

Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä työtehtäviin perehdytetään. Toivomme että etsimämme tekijä on tottunut kiireeseen ja hektisiin tilanteisiin, jolta ei hymy hyydy kiireen keskellä. 

Odotamme työnhakijoilta:
- hygieniapassia

---------- 

Mitä tarjoamme

Työtehtäviin perehdytetään, ja työnkuva mukautuu työntekijän osaamisen mukaan. 

Mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamista, sekä monipuoliset työtehtävät.

Mahdollisuuden jatkaa töitä vielä kesän jälkeenkin. 

---------- 

Hae nyt

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

www.eezygroup.fi

Saliapulainen Pajulahteen

Eezy Oyj
Päijät-Häme
15560 Nastola
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Päijät-Häme
Eezy Oyj
Päijät-Häme
Eezy Oyj
Ahvenanmaa