Skip to main content

Saliapulainen, Pancho Villa Vaasa

Etsimme asiakkaallemme Vaasan Pancho Villaan SALIAPULAISIA keikkatyösuhteesiin!

Vaasan Pancho Villa avasi ovensa ensimmäisen kerran vuonna 2009 ja muutti heinäkuussa 2017 uusiin tiloihin uuden omistajan johdolla. Koko perheen ruokaravintolamme sijaitsee vain sombreron heiton päässä ydinkeskustasta tunnelmallisissa tiloissa osoitteessa Vaasanpuistikko 17 rakennuksen toisessa kerroksessa. Pancho Villa tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia kotimaista lihaa olevia pihvejä ja muita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annokset valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä.

Runsaan a la carte listan lisäksi lounaalla tarjotaan joka arkipäivä runsas salaattipöytä, kaksi herkullista lämmintä ruokavaihtoehtoa buffetpöydästä sekä päivittäin vaihtuvan päivän hampurilaisen ja päivän leikkeen.

Erinomainen ruoka ja palvelu takaavat loistavan ravintolaelämyksen. Pancho Villan monipuoliselta ruokalistalta jokainen löytää varmasti omat suosikkinsa.

Saliapulaisen työtehtäviin kuluvat mm. ruoka-annosten ja juomien vieminen pöytiin sekä ravintolan siisteydestä huolehtiminen. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä myös tarjoilijan tehtäviin. Sinulta voi siis löytyä jo entuudestaan kokemustaan ravintolatyöskentelystä, tai voit olla vasta alalle ponnistava lupaus!

Etsimämme henkilö on aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla hymy ei hyydy kiireenkään keskellä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työvuorot voivat sijoittua niin arkeen kuin viikonloppuihinkin.

Hakijoilta odotamme:

- hyviä asiakaspalvelutaitoja

- ripeää työotetta

- joustavuutta

- paineensietokykyä

- täysi-ikäisyyttä

- suomen kielentaitoa, ruotsi katsotaan eduksesi

Tarjoamme:

- joustavan keikkatyösuhteen

- monipuolisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi

- työehtosopimuksen mukaisen palkan

- hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7

- huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme

- paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Nyt sinulla on mahdollisuus luoda omalla ammattitaidollasi maukkaita makuelämyksiä Pancho Villan asiakkaille!

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti ja jätä hakemuksesi jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Saliapulainen, Pancho Villa Vaasa

Vaasa
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti