Skip to main content

Saliapulaisia, Moloko Korean BBQ

Uusi ravintola Moloko avaa ovensa Hakaniemessä pian ja haemme ammattilaisia ravintolan joukkoihin. Molokon ruokakulttuuri ottaa vaikutteita korealaisesta BBQ:sta, joka on suomalaisille vielä melko uusi tuttavuus. Työpaikkana Moloko on siis ainutlaatuinen ja ennen kaikkea mielenkiintoinen.

Työsuhteita on tarjolla osa-aikaisille saliapulaisille. Etsitpä siis itsellesi viikonlopputyötä esimerkiksi opintojen oheen, voisi työ sopia sinulle. 

TYÖPÄIVÄKOKEMUKSESI

Molokossa saliapulaisen työ on tärkeä osa mutkattoman asiakaspalvelun ja ravintolakokemuksen takaamiseksi. Työn kuvaasi kuuluu annosten vieminen pöytiin, astioiden plokkaus, salin siisteyden ylläpito sekä muut avustavat tehtävät. Tässä työssä sinun työhön tarttuva ja rohkea asenne vievät sinut pitkälle. Arvostamme aikaisempaa kokemusta esimerkiksi plokkarin tai food runnerin työstä, mutta tärkeintä on kuitenkin sinun asenteesi ja halu oppia ja kehittyä alalla. 

Sinulla tulisi olla:

  • hygieniapassi
  • anniskelupassi (eduksi)
  • olet yli 18 vuotias
  • arvostamme aikaisempaa ravintola-alan työkokemusta

    Ravintola on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin. Keskiviikosta perjantaihin ravintolassa on lounas kello 11-15, jolloin annokset tarjoillaan pöytiin. Muina aikoina pöydissä on grillit kuumina.

    RAVINTOLA MOLOKO

    Ravintola Moloko on ensimmäinen ja ainutlaatuinen konsepti Suomen ravintolatarjonnassa. Korean BBQ tulee viemään Korealaisen ruuan sekä laadun ensimmäistä kertaa länsimaalaisella kosketuksella asiakkaille.

    Moloko tarjoaa sesongin raaka-aineista valmistettavan ruuan lisäksi laadukkaita viinejä, cocktaileja sekä erikoisoluita, jotka toimivat täydellisesti grillatun lihan ja äyriäisten kanssa. Palveluun sekä koko toimintaan panostetaan Molokossa ammattitaitoisten esimiesten ja tiimin kera. Koronan runtelema ravintola-ala antaa mahdollisuudet erottua juuri yksilöidyn ja osaavan henkilökunnan avulla.


    TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

    Työtä tehdään vuoroissa ravintolan aukioloaikojen mukaisesti ke-su.

    Työn aloitus: huhtikuun puolen välin jälkeen sovitusti

    Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen - mahdollisuus myös kokoaikaiseen työsuhteeseen

    Palkka: Sopimuksen mukaan

    Paikkakunta: Helsinki, Paasivuorenkatu 4-6


    HAKU KÄYNNISSÄ

    Olen Vanessa Heino Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana! Joten kannattaa jättää hakemus tulemaan mahdollisimman pian kohdasta "hae työpaikkaa".

    Minuun voi olla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

    [email protected]
    puh. 0401319632

    Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Saliapulaisia, Moloko Korean BBQ

    Helsinki
    Kokopäiväinen

    Julkaistu 04.09.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    2 000 000 - 9 999 999 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti