Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Salin vuoropäällikkö, Korjaamo Keittiö & Bar

Haemme yhteistyökumppanillemme suorarekrynä Korjaamon Keittiö & Baariin salin vuoropäällikköä vakituiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjolla mukava tiimi, mielenkiintoisia tapahtumia, kilpailukykyinen palkka ja mahdollisuus olla osana Korjaamon uusiutunutta ilmettä.

 

TYÖSI SISÄLTÖ

Toimit ravintolapäällikön ”oikeana kätenä” eli vastaat omalta osaltasi ravintolan salipuolen tuloksellisesta toiminnasta sekä asiakkaiden ja henkilökunnan tyytyväisyydestä. Edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hygienia- ja anniskelupassi, puhut myös sujuvasti suomea.

KORJAAMO KEITTIÖ & BAARI

Kulttuuritehdas Korjaamo on yleisölle ympäri vuoden avoinna oleva kulttuuri- ja tapahtumakeskus, joka tuottaa vuosittain satoja tapahtumia tuhansille kävijöille; elokuvanäytöksiä, konsertteja, puheohjelmaa, näyttelyitä, seminaareja, markkinoita, klubeja, juoma- ja ruokatapahtumia, juhlia ja festivaaleja. Korjaamon kortteliravintola toimii suosittuna lounas- ja brunssi- sekä illanviettopaikkana, palvelee konserttien ja tapahtumien kävijöitä, sekä toteuttaa yritystilaisuuksiin catering-palveluita. Laadukkaat tilavuokrauspalvelut ovatkin vahvasti osa Korjaamon toimintaa.


TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työtä tehdään vuoroissa arkipäivisin ja viikonloppuisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä.

Palkka: sopimuksen mukaan. 

Paikkakunta: Helsinki

HAKU KÄYNNISSÄ

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, hakemus kannattaa siksi tehdä pian. Lisätietoja tehtävästä: Tiina Partti, Rainmaker Henkilöstöpalvelut Oy tiina.partti@rainmaker.fi  +358 44 757 7639, puhelimitse tavoitat minut parhaiten arkisin klo 12-15.

Rainmaker Henkilöstöpalvelut – hakemusten käsittelijä ja työn mahdollistaja.

Rainmaker tarjoaa työtä elämää varten. Autamme asiakkaitamme täyttämään avoimet työpaikat, sillä olemme työntekijäkokemuksen ammattilaisia ja työelämän palvelumuotoilijoita. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi arvostat.

Salin vuoropäällikkö, Korjaamo Keittiö & Bar

Helsinki
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Muu koulutustaso

Julkaistu 27.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus