Skip to main content

Salityöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Kotkaan

SALITYÖNTEKIJÄÄ

työskentelemään lounasravintolassa, joka sijaitsee tehtaan yhteydessä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa salaattipöydän ja vitriinituotteiden valmistaminen sekä esillepano, kassatyöskentely, astiahuolto sekä muut lounasravintolan ylläpitävät työtehtävät. Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta työotetta ja hyvää paineensietokykyä.

Hakijoilta edellytämme ravintola-alan kokemusta ja alan koulutus katsotaan eduksi. Työ on alkuun osa-aikainen määräaikainen Go On:in kautta, mutta myöhemmin on mahdollisuus jatkaa asiakkaan omille kirjoille toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin päivätyönä. Palkkauksessa noudatamme Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimusta.

Työssä vaaditaan hygieniapassia. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. 

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Jenna Seppänen, puh. +358 44 5859162 / jenna.seppanen@go-on.fi. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Salityöntekijä

Kotka
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti