Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Salivastaava ravintola Kieloon

Salivastaava ravintola Kieloon

Tehtäviisi kuuluvat salissa omasta alueestasi huolehtiminen, siisteyden ylläpitäminen, sekä asiakkaiden palvelu.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset asiakaspalveluhenkistä työotetta, sekä kokemusta à la carte-tarjoilusta. Haluat olla osana asiakkaiden unohtumatonta elämystä ja pyrkiä työskentelylläsi pitämään yllä hyvää tiimihenkeä.

Kyseessä on rekrytointi suoraan asiakkaan kirjoille. Laita hakemusta tulemaan, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Työt alkavat mahdollisimman pian, ja heti sopivan henkilön löydyttyä.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Salivastaava ravintola Kieloon

Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus